Τα σκουπίδια «κάνουν πάρτι» στην Νέα Κηφισιά!

0
373

Αυτή η εικόνα επικρατεί στην οδό Χαρίτων στη Νέα Κηφισιά τις τελευταίες ημέρες. Τα σκουπίδια «κάνουν πάρτι» με την παρουσία τους και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς «κάνει πάρτι»…..με την απουσία της!

– Έχετε κύριε Αντιδήμαρχε Καθαριότητας ενημερωθεί για το χάλι και το επικρατούν σκουπιδαριό στην οδό Χαρίτων ή /και σ' άλλες οδούς της Νέα Κηφισιάς;

Το σκουπιδαριό που επικρατεί στην οδό Χαρίτων στις 09/09/2013.

– Έχετε, μήπως, μπει στο κόπο να κυκλοφορήσετε σ' αυτές τις περιοχές για να δείτε την υφιστάμενη κατάσταση της αρμοδιότητάς σας στο Δήμο; 

– Υπάρχετε για όλους, ή υπάρχετε για μερικούς;

Η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι μια από τις πλέον σημαντικές δραστηριότητες του κάθε Δήμου σήμερα. Ειδικά μάλιστα για τον Δήμο Κηφισιάς όπου το φυσικό κάλος και η καθαριότητα των δημοσίων εγκαταστάσεων συνιστούν πόλο έλξης ενδιαφέροντος και εμπορικής κίνησης.

Εντούτοις, η κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα σ' ορισμένες περιοχές της Κηφισιάς είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με τις απαιτήσεις αλλά και τις χρεώσεις των δημοτών για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση είναι αποτέλεσμα μη χρηστής διαχείρισης στο Δήμο Κηφισιάς που σχετίζεται με την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Δεν είναι απότοκος της ικανότητας της Τρόικας για την επιβολή λιτότητας, αλλά μάλλον αποτέλεσμα της ανικανότητας των αρμοδίων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να διαχειριστούν μια κατάσταση με μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αγαπητοί Συμπολίτες, η συνέχιση των αναφορών σας μέσω της εφημερίδας Kifisia Press αποστέλλοντας στοιχεία μαζί με φωτογραφίες ή βίντεο για να καταγγείλετε ή να δημοσιεύσετε την γνώμη σας ή για να αναδείξετε τα κακώς κείμενα στην Κηφισιά…..είναι ιδιαιτερα σημαντική για την πόλη μας.

Τρόποι επικοινωνίας με την εφημερίδα: E-mail: kifisiapress@gmail.com ή Fax: 210 80 75 716 ή Tel: 6944 350 387 και 6945 962 289.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here