Τα χρόνια της θύελλας της Ιζαμπέλλα Παλάσκα.

0
295

Μια χώρα σε ερείπια. Ισχυροί που επιβάλλουν τη θέλησή τους σε μια αβυσσαλέα παρτίδα. Ιδανικά που αλλάζουν σημαίες ανάλογα με τον άνεμο της ιστορίας. Και στο επίκεντρο της ταραχώδους αυτής περιόδου ένας αινιγματικός άνθρωπος, που η ζωή του ταυτίστηκε με τη μοίρα αυτού του τόπου…

«Γερμένος πάνω στην πολυθρόνα του γραφείου του, αναπολούσε τώρα που είχε περάσει η ένταση της θύελλας. Θυμήθηκε πρόσωπα και πράγματα… Είχε ανάγκη να κάνει μια βιαστική αναδρομή…..Μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια…»

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Ιζαμπέλλα Παλάσκα, κόρη του Γιάννη Βουλπιώτη και της Έλεν Ευγενίδη, γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Pierce College στην Αθήνα και στη συνέχεια πραγματοποίησε πολλά ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου και έζησε για πολλά χρόνια.

Παρακολούθησε σεμινάρια ψυχολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ασχοληθεί με παρόμοιες μελέτες, ενώ ανέπτυξε δράσεις κατά του αλκοολισμού και των ναρκωτικών.

Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της Άγγελος ή Δαίμονας, Ο Αμφιλεγόμενος Πατέρας μου, με αντικείμενο την πολυτάραχη ζωή του πατέρα της, που διαδραμάτισε παρασκηνιακό ιστορικό ρόλο στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here