Τελικά ΔΕΝ πουλήθηκαν τα ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Η Παράνομη «Επιτροπή» επέστρεψε τον φάκελο λόγω ελλείψεων.

0
385

Η Παράνομη “επιτροπή ακίνητης περιουσίας” στα κατεχόμενα αποφάσισε να επιστρέψει τον φάκελο ορισμένων ακινήτων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο λόγω ελλείψεων, αναφέρει νέο δημοσίευμα του Τουρκοκυπριακού Τύπου.

Σύμφωνα με την «Γιενί Ντουζέν», «νέα εξέλιξη σημειώθηκε χθες (προχθές) αναφορικά με τους ισχυρισμούς ότι 3 ξενοδοχεία και 2 διαμερίσματα στα κλειστά Βαρώσια, τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του (Κατοχικού) Στρατού, θα αγοραστούν από Τουρκοκύπριο επιχειρηματία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω επιχειρηματίας υπέβαλε αίτηση στην παράνομη «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» μέσω των δικηγόρων του προχθές το απόγευμα.

Ωστόσο, η επιτροπή αποφάσισε να επιστρέψει τον φάκελο πίσω λόγω ελλείψεων.

Μιλώντας στην Τουρκοκυπριακή εφημερίδα, ο παράνομος «Πρόεδρος» της παράνομης «Επιτροπής», Νοβμπέρ Φερίτ Βεχτζί, ανέφερε ότι «η αίτηση έγινε χθες (προχθές) το απόγευμα.

Ωστόσο δεν μπορώ να αποκαλύψω την ταυτότητα του επιχειρηματία που έκανε την αίτηση λόγω του «Αιτήματος εμπιστευτικότητας στην αίτηση» καθώς «η απόφαση εμπιστευτικότητας ισχύει για όλες τις αιτήσεις»…ανέφερε.

Ο κ. Βεχτζί είπε ότι οι ισχυρισμοί στον Τύπο ότι:

«Η πώληση έχει πραγματοποιηθεί» δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και ότι η αίτηση θα σταλεί πίσω λόγω έλλειψης εγγράφων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here