ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ακόμα νέοι Συνδυασμοί έκαναν την εμφάνισή τους, τις τελευταίες ημέρες στο προεκλογικό τοπίο της Κηφισιάς.

0
1121

Οι δύο προέρχονται από τον ίδιο χώρο, της κεντροαριστεράς που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαν κατέβει μαζί.

-Ο Παναγιώτης Κανακάκης ο οποίος άλλαξε το όνομα του δικού του Συνδυασμού από ΑΝΑΣΑ σε «Βήματα μπρος για την πόλη», κάνοντας την δική του εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, το πρωί, δηλώνοντας όμως ότι θα υπάρξει διάλογος για τον επικεφαλής.

-Ο Γιώργος Σκορδίλης από τη μεριά του επανεκκίνησε τον Συνδυασμό «ΑλλάΖΩ», με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στη βίλα Κώστα, στη Ν. Ερυθραία.

Ο Γιώργος Σκορδίλης χρησιμοποίησε για το πρόγραμμά του, μεγαλόσχημες  λέξεις  όπως:

Υποδομές και ασφάλεια, Κοινωνικές δομές, Επιχειρηματικότητα, Πράσινη οικονομία, Αθλητισμός-Πολιτισμός, Βιώσιμη κινητικότητα, Διαφάνεια, Λογοδοσία, Συμμετοχή, Αποτελεσματικότητα.

Ο Γιώργος Σκορδίλης δήλωσε επίσης ότι γνωρίζει, θέλει και μπορεί να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη και κάλεσε τον κόσμο να διαδώσει το μήνυμα του Συνδυασμού «ΑλλάΖω» σε όλα τα σπίτια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως δεν έχει  αντιληφθεί  ότι  το σύνθημα «Αλλαγή» είναι πλέον ξεπερασμένο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Παναγιώτης  Κανακάκης και ο Γιώργος  Σκορδίλη, είχαν δημιουργήσει τον συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που μαζί και με τον Γιάννη Τσαγκάρη ήρθαν τρίτοι με ποσοστό 15,28%, καταφέρνοντας να εκλεγούν και οι τρεις, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γιάννης Τσαγκάρης στις επόμενες εκλογές  έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να κατεβάσει  τον Δημοτικό του Συνδιασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ», αποκλειστικά για το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Ερυθραίας, δυνατότητα που του δίνει ο νέος εκλογικός νόμος.

-Την πρόθεσή του επίσης να κατεβεί ως επικεφαλής εξέφρασε και ο πρώην αντιδήμαρχος Εκάλης και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Λιανός, ο οποίος ανήκε στον συνδυασμό του κ. Γιώργου Θωμάκου, μέσω ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ανακοινώνοντας μόνο τον όνομα του συνδυασμού «Πόλη Ξανά γίνεται».

-Ο Μανώλης Κουρμαδιάς  εκδήλωσε την πρόθεσή του να ηγηθεί και πάλι Συνδυασμού, διεκδικώντας τη δημαρχία Κηφισιάς μετά το 1998. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ήρθε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, σε μια ζεστή εκδήλωση στον χώρο του «Politia Tennis Club», όπου ανακοινώθηκε και το όνομα του συνδυασμού «Η Πόλη μου, Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη»

Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ δεν νοείται υποψήφιος Δήμαρχος χωρίς ταυτόχρονη ανακοίνωση αρκετών τουλάχιστον συνεργατών, διότι χωρίς συλλογική δράση και αξιόλογους συνεργάτες δεν μπορεί να περπατήσει…….αναμένουμε στο ακουστικό μας για να μάθουμε τους συνεργάτες του κάθε Συνδυασμού!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here