Τζέννιφερ Άνιστον…..το «φιλαράκι» από την Κρήτη.

0
591

Τι θα γίνει με σένα επιτέλους κοπελιά; Πότε θα παντρευτείς; Είσαι ή δεν είσαι σε ενδιαφέρουσα; Θα μείνετε μετά το γάμο στην Καλιφόρνια, ή στη Νέα Υόρκη; Θα καλέσεις ή όχι τελικά στο γάμο τη μαμά σου; Θα κανονίσει ο Τζάστιν εκείνο το γεύμα συμφιλίωσης μαζί της ή ου; Να, αυτά κι αυτά με τρώνε….Ναι, σε σένα καλή μου Τζεν μιλάω.

Σκληρό καρύδι βγήκες τελικά! Αλλά Ελληνοπούλα και δη Κρητικοπούλα με ανάμειξη από Σκωτσέζα και Ιρλανδέζα δεν είσαι;

Η Τζέννιφερ με τον Τζάστιν Θερού.

Καλά καταλάβατε, μιλάω στην συμπατριώτισσά μας τη Τζέννιφερ Άνιστον, ε , μπορεί να μην βρισκόμαστε πολύ κοντά, αλλά ξέρω πως με…ακούει, ή καλύτερα με…. διαβάζει. 

Και να σας λύσω την απορία γιατί τα λέω όλα αυτά. Αφότου η Τζέννιφερ με τον καλό της, Τζάστιν Θερού, αποφάσισαν τελικά το γάμο προς Δεκέμβριο μάλλον, υπήρχε διαφωνία μεταξύ τους, για τον τόπο διαμονής τους.

Εκείνος είναι παιδί της πόλης και ήθελε την θορυβώδη Νέα Υόρκη, με τα κρύα, τις βροχές και τα χιόνια της. Εκείνη πάλι είναι παιδί της Καλιφόρνιας κι έχει συνηθίσει το ήπιο και γλυκό κλίμα της.

Τελικά όμως ο έρωτας νίκησε, υποχώρησε ο Τζάστιν αγόρασαν μία έπαυλη στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων και ξόδεψαν και περί τα 16 για την ανακαίνισή της. Πεισματικά η ίδια αρνείται πως είναι έγκυος, όμως άλλα λεν τα χείλη της και άλλα τα μάτια της που γελάνε από ευτυχία.

Ο χρόνος θα το δείξει αυτό, αφού είναι ένα γεγονός που με τίποτα δεν κρύβεται. Με τη μητέρα της η Τζέννιφερ δεν μιλιέται και ούτε στον πρώτο της γάμο με τον Μπραντ Πιτ την είχε καλέσει. Πηγές όμως λένε πως ο Τζάστιν που θέλει να φτιάξει τις σχέσεις του κανονίζει γεύμα με μαμά και κόρη κι ελπίζει να έχει καλή κατάληξη.

Η Τζέννιφερ Άνιστον είναι από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της Αμερικάνικης show business και από τις πλουσιότερες ηθοποιούς αφού συγκαταλέγεται από το 2001 στη λίστα με τους πλουσιότερους διάσημους του Forbes .Η διάσημη σταρ όμως λένε πως έχει και…..καβούρια στην τσέπη της, αφού αρνήθηκε να πληρώσει στους κατασκευαστές μια εξέδρα για ένα πάρτι της που έφτιαξαν και στοίχισε 33.000 €, γιατί είπε πως είχε τρύπα!

Πίσω στο χρόνο

Ας γυρίσουμε όμως 44 χρόνια πριν να παρακολουθήσουμε την πορεία της από την αρχή. Η Τζέννιφερ-Λην Αναστασσάκης μετά Τζέννιφερ-Τζοάννα Άνιστον, γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1969 στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνιας.

Γονείς της ήταν δυο ηθοποιοί. Ο ελληνικής καταγωγής απ την Κρήτη Τζον Άνιστον, και η ιταλικής – ιρλανδικής – ελληνικής καταγωγής Νάνσι Ντόου που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Η Άνιστον έχει έναν αδελφό τον Τζον Μέλικ από τον πρώτο γάμο της μητέρας της κι έναν μικρότερο από τον πρώτο γάμο του πατέρα της τον 24άχρονο Άλεξ , ο οποίος λένε θα είναι και κουμπάρος της, αν και περιπλανώμενος καλλιτέχνης γεμάτος τατουάζ, που όμως η Τζεν αγαπά.

Νονός ήταν ο καλός φίλος του μπαμπά της Τέλλης Σαβάλας. Κυλούσε στο αίμα της μπόλικο καλλιτεχνικό αίμα δηλαδή. Σαν παιδί η Τζέννιφερ έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα με την οικογένειά της, αλλά ύστερα μετακόμισαν στο Έντιστοουν της Πενσυλβάνιας και μετά στη Νέα Υόρκη. (Στα προσεχή σχέδιά της να μας επισκεφθεί σύντομα).

Αν και ηθοποιός της τηλεόρασης ο πατέρας της, δεν επιτρεπόταν στην Τζεν να βλέπει τηλεόραση, εκείνη όμως έβρισκε τρόπους να σπάει την απαγόρευση. Στα 6 της πήγε στην Σχολή Waldorf όπου διδάσκουν τη φιλοσοφία του ανθρωποσοφιστή Rudolf Steiner, οθώντας το παιδί στο δημιουργικό παιχνίδι, την καλλιτεχνική έκφραση, την κοινωνικότητα , την ανεξαρτησία, το σεβασμό.

Στα 9 της οι γονείς της χώρισαν και η Τζέννιφερ, ανακαλύπτοντας την ηθοποιία στο σχολείο, συνέχισε τις σπουδές της στο Γυμνάσιο Μουσικής και Υποκριτικής του Μανχάτταν La Guardia.

Η φήμη

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 1990, και στο σινεμά το 1993. Η μεγάλη αναγνώριση όμως ήρθε από τα «Φιλαράκια» που παίχτηκαν για δέκα χρόνια και της έφεραν βραβείο EMY, Χρυσή Σφαίρα, βραβείο Guild και το αστέρι της στην οδό της Φήμης στο Χόλυγουντ, το 2012.

Μάλιστα το περιοδικό Men’s Health την ψήφισε σαν την πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών, ε καλά, εδώ διαφωνούμε……

Στην αρχή την είχαν επιλέξει για το ρόλο της Μόνικας Γκέλερ, αλλά είπαν ότι η Κόρτνι Κοξ ήταν πιο κατάλληλη και της έδωσαν το ρόλο της Ρέητσελ Γκρην.

Το 2005 μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της συμπεριλήφθηκαν στο Βιβλίο Γκίνες ως οι υψηλότερα αμειβόμενες σταρ στην ιστορία της τηλεόρασης, αφού για κάθε επεισόδιο, τις δυο τελευταίες σεζόν, έπαιρναν εκάστη 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η συνέχεια ήταν λαμπρή για το χρυσό κορίτσι, με πολλές συμμετοχές στην TV, σε ταινίες και πολλούς έρωτες, που ένας από αυτούς με τον πιο ζηλευτό εργένη της οθόνης τον Μπραντ Πιτ την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Ιουλίου το 2000.

Ο γάμος κράτησε μέχρι το 2005, που ο Μπραντ γύρισε με την Αντζελίνα Τζολί το «Κύριος και κυρία Σμιθ» και λένε πως απάτησε τη γυναίκα του μαζί της.

Η Τζέννιφερ για να ξεπεράσει το χωρισμό της έβλεπε συχνά τον ψυχαναλυτή της, ενώ λέει για τον Μπραντ πως τα 7 χρόνια που έζησαν είχαν πολλή ένταση, κι ότι η σχέση τους ήταν ωραία μεν αλλά πολύπλοκη.

Η συνέχεια εδώ είναι γνωστή. Στην άσχημη κατάσταση που περνούσε μετά το χωρισμό η Τζέννιφερ, ζήτησε τη μητέρα της με την οποία είχε αποξενωθεί δέκα χρόνια, από τότε που εκείνη μίλησε για την κόρη της σε μια εκπομπή και έγραψε το 1999 ένα βιβλίο με τίτλο «From Mother and Daughter to Friends: A Memoir – Από μητέρα και κόρη προς φίλους: Μια ανάμνηση».

Ο μέλλον σύζυγος

Μετά το διαζύγιό της συνδέθηκε με τον Βινς Βων, τον Τζων Μάγιερ και το 2011 γνώρισε τον γοητευτικό ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Τζάστιν Θερού στα γυρίσματα ενός φιλμ .

Όλα δείχνουν πως επιτέλους η 44άχρονη «Ρέητσελ» βρήκε το «φιλαράκι» της και τον άνδρα των ονείρων της, αφού ο 42άχρονος Θερού είναι πολύ υπομονετικός, ευγενής, τρυφερός και ιπποτικός μαζί της. Είναι κάτι που ζητούσε η Τζέννιφερ, περισσότερο απ οτιδήποτε σαν παιδί χωρισμένων.

H μέλλουσα λοιπόν κυρία Θερού, λένε πηγές, ότι το νυφικό της θα το διαλέξει μάλλον από τον Valentino, ενώ τα μαλλιά της τα προτιμάει σαν της Κέητ Μίντλετον στο δικό της γάμο.

Η Τζέννιφερ, είναι και σκηνοθέτης και συνέταιρος στην εταιρία παραγωγών Echo Films.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here