Σήμερα Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ζωντανά σε μέλη του iSyriza: 1.600 ερωτήσεις για Οικονομία-Συνέδριο.

0
390

Σήμερα, Δευτέρα 17/02/20, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις που του έθεσαν μέλη μέσω της πλατφόρμας isyriza στο πλαίσιο της διαδικασίας iask&watch, που εγκαινιάζεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, συνολικά πάνω από 1.600 ερωτήσεις μελών της πλατφόρμας isyriza τέθηκαν στον κ. Τσίπρα μέσω του iask&watch, με το συντριπτικό 75% μεταξύ εκείνων που έθεσαν τις ερωτήσεις να αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας. «Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων», αναφέρουν.

Επισημαίνουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις, είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Κατά τις ίδιες πηγές, η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε στην επικοινωνία του κόμματος και τη στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της Οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το Συνέδριο.

Επιπλέον, αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πηγές του κόμματος επισημαίνουν ότι πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, γεγονός που «αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισαγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τη Δευτέρα αναμένεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις, ενώ μέλη της πλατφόρμας θα παρευρίσκονται  στον χώρο για να του υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιλέχθηκαν.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη θα έχουν όσοι κι όσες είναι μέλη του isyriza.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι σταδιακά ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του iSyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ «που επανανοηματοδοτεί τη σχέση ενός Πολιτικού Κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του», προσθέτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here