Την Διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

0
278

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας αναφορά σε χθεσινή συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου.

«Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε «λεκέ» τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση», σημειώνει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση και σχολιάζει:

«Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορωνοϊού».

«Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάλος με αυτο που ειπε ο Σιμόπουλος στην Αναστασία Γιάμαλη στο Κόντρα

Άφωνοι οι τηλεθεατές της Αναστασίας Γιάμαλη άκουγαν γνωστό γαλάζιο βουλευτή να μιλάει απαξιωτικά για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους στην πανδημία λέγοντας για αυτούς πως είναι ο λεκές, η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Μυθική δήλωση από το βουλευτή Σιμόπουλο της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης.

Οι 24.000 νεκροι της πανδημίας είναι ο λεκές, η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση και οι δημοσιογραφοι που επικεντρώνονται σ αυτούς. Ντροπή!!

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις μετά από αυτό. Πως το έλεγε ο Άσημος, Δρεπανηφόρα άρματα περνάν στις τσιμεντουπόλεις του θανάτου το συμβάν ασυγκίνητο σ’ αφήνει.

Ζούμε σε μια τραγική κατάσταση που στα νεκροταφεία δεν προλάβουν να θάψουν τους νεκρούς της πανδημίας ενώ οι δήμοι ψάχνουν να βρουν χώρο για να ανοίξουν περισσότερους τάφους και στην κυβέρνηση θεωρούν σαν ένα λεκέ όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, κυρίως λόγω του συστήματος υγείας καθώς θα μπορούσαν να σωθούν περισσότεροι ασθενείς αν ήταν καλύτερες οι δομές του ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση έχει κρυφτεί πίσω από ένα εμβόλιο δημιουργώντας μια ψεύτικη εικόνα ασφαλείας για να κρύψει τις δικές της παραλήψεις αλλά το κακό δεν σταματά εκεί. Από ότι φαίνεται κάποιοι αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή. Άλλωστε τι να τους νοιάξει; Οι νεκροί δεν ψηφίζουν.

Για τη Λάρκο

Ο κ. Σιμόπουλος προχώρησε και σε δηλώσεις όταν η συζήτηση πήγε στη ΛΑΡΚΟ. «Ακούστηκε ότι ξεσπιτώνουμε τους ανθρώπους» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το λένε, κι εκείνον να απαντά:

«Οι εξειδικευμένοι μπορούν να βρουν δουλειά πάρα πολύ εύκολα, γνωρίζω ότι θα υπάρχουν προγράμματα του ΟΑΕΔ, μια στήριξη που θα βοηθήσει. Το κρίσιμο είναι να μην επανέλθουμε σε πολύ μεγάλα ελλείμματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here