Την Μεγάλη Εβδομάδα η Ελεονώρα Μελέτη Σφυροκόπησε Αγρίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
222

Το χειρότερο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις πολύ σκληρές ερωτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη με αποτέλεσμα να εκτεθεί από το σφυροκόπημα.

Γιατί βρε  Ελεονώρα; Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί έστησες στον τοίχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυριολεκτικά τον μαστίγωσες; Δεν σκέφτηκες ότι τούτες τις άγιες μέρες είμαστε ελεήμονες; Δεν υπολόγισες πώς θα κάνει Πάσχα ο άνθρωπος ύστερα από το δικό  σου μαστίγωμα;

Το ακόμα χειρότερο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις πολύ σκληρές ερωτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη με αποτέλεσμα να εκτεθεί από το σφυροκόπημα.

Ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν λύγισε «έσπασε» με την τραγωδία στα Τέμπη, αν έκλαψε (απάντησε ότι μπορεί και να έκλαψε ιδιωτικά), για το τατού της Μαρέβας, για το αν είναι διατεθειμένος μετά τις εκλογές να σπάσει τα…αβγά με το βαθύ κράτος αλλά και για το αν η Μαρέβα μοιάζει ως προσωπικότητα στη Μαρίκα Μητσοτάκη. Ιδίως η τελευταία παραήταν σκληρή αφού ως γνωστόν είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του.

Πού να το φανταζόταν ο Κυριάκος ότι θα τον έστηνε έτσι στον τοίχο η Ελεονώρα και θα τον πυροβολούσε ασταμάτητα μέχρι τελικής πτώσης…όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here