Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

0
731

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press και…..βλέπουμε μια από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα, «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ» αστυνομικό θρίλερ των Θ. Παπαθανασίου- Μ. Ρέππα, στο Θέατρο ΗΒΗ.

Υπόθεση

Απρίλιος 1959. Στην έπαυλή του στην Κηφισιά, ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός. Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι.

Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης. Ποιος είναι ο ένοχος; τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος; Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι! 

Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο.

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο αποτίοντας φόρο τιμής στην «παγκόσμια» Άγκαθα Κρίστι και τον «δικό μας» Γιάννη Μαρή.

«Το παιχνίδι του Δολοφόνου», αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θεάτρου Ήβη για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

• Συγγραφή-Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
• Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού
• Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
• Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
• Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
• Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μαργαρίτα Δρούτσα
• Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές

Παίζουν: (αλφαβητικά) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου

Θέατρο ΗΒΗ, Σαρρή 27, Αθήνα

Ημέρες και Ώρες: Τετάρτη 19:00, Πέμπτη και Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 (απογευματινή) & 21:00 και Κυριακή 19:00

Πρόσβαση: στάση μετρό και ΗΣΑΠ Μοναστηράκι
Τιμές Εισιτηρίων: 24€ (VIP Ζώνη), 20€ (Α Ζώνη), 18€ (Β Ζώνη) και 10€ (Γ Ζώνη). Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3639343
Τηλέφωνο Θεάτρου: 210 3215127
Links: Facebook Θεάτρου Ήβη | Site και Email Θεατρικών Σκηνών.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Την Παρασκευή 08/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την εν λόγω υπέροχη ερωτική κωμωδία.

Εάν ενδιαφέρεστε, δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο kifisiapress@gmail.com.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here