ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ.

0
162

Ο κ. Ευσταθιάδης είναι Χειρουργός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και Προϊστάμενος των Τοπικών Ιατρείων Νέας Ερυθραίας και θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Είναι γνωστό σε όλους το σημαντικό έργο των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου μας. Όμως η προσφορά στον πάσχοντα ή αδύναμο Συνάνθρωπο είναι διαρκές Καθήκον μας.

Ο πολύ γνωστός στη Νέα Ερυθραία και όχι μόνο, Ιατρός Χειρουργός και Προϊστάμενος των Τοπικών Ιατρείων του ΠΕΔΥ Νέας Ερυθραίας κ. Θεοδόσης Ευσταθιάδης θα συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό το καθήκον.

Η τεράστια υγειονομική εμπειρία του και η αγάπη του στον συνάνθρωπο ενισχύουν και κοσμούν τη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης». Συνεχίζουμε λοιπόν με περισσότερα και εξειδικευμένα στελέχη και ακόμα μεγαλύτερο Κέφι για Προσφορά».

Ο  κ. Θεοδόσιος Ευσταθιάδης δήλωσε:

«Η συνεργασία μου τα τελευταία 28 χρόνια με τα Τοπικά Ιατρεία Νέας Ερυθραίας και η εμπειρία μου επί 22 χρόνια στα Δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης θεωρώ πως θα είναι χρήσιμα στοιχεία για τον Δήμαρχο Κηφισιάς- Γιώργο Θωμάκο και τους πολίτες του Δήμου μας.

Συντάσσομαι με την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» για το κοινό καλό και μέλλον του Δήμου μας. Επιθυμώ να αναπτύξουμε περαιτέρω τις υποδομές πρωτοβάθμιας υγείας και τις παροχές προς τους πολίτες προκειμένου να καταστήσουμε τον Δήμο Κηφισιάς -Πρωτοπόρο σε θέματα Υγείας».

Ο Ιατρός Θεοδόσιος Ευσταθιάδης είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών στην Ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας ειδικευμένος ιατρός με συνεργασίες σε Νοσοκομεία και Θεραπευτήρια της Αττικής.

Από το 2001 προσφέρει εθελοντικά τις Ιατρικές του  υπηρεσίες στα Δημοτικά Πολύ-ιατρεία Πεύκης, Κηφισιάς και Αμαρουσίου σε τακτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Από το 1995 εργάζεται στο ΙΚΑ Νέας Ερυθραίας ως Χειρουργός και ως Ελεγκτής του Ι.Κ.Α,  από το 2014, ως Χειρουργός και Συντονιστής Ελεγκτής στο Π.Ε.Δ.Υ. της Νέας Ερυθραίας Δήμου Κηφισιάς και από το 2016 ως Χειρουργός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και Προϊστάμενος των Τοπικών Ιατρείων Νέας Ερυθραίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here