Της νύχτας τα (σκουπιδο) καμώματα…..τα βλέπει η μέρα και γελάει!

0
183

Είναι γνωστό ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας. Απλοί κανόνες ορίζουν την συμπεριφορά που οφείλουμε στην πόλη και στο περιβάλλον μας.

Το ζαχαροπλαστείο La Cigale στην Κηφισιά, μας έστειλε Βίντεο και Φωτό στα οποία απεικονίζεται ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/02/2015, εκκενώνουν και…..επιμελούνται των κάδων απορριμμάτων και στη συνέχεια…..τακτοποιούν όλα τα σκουπίδια που πέσανε στο έδαφος κατά την διάρκεια της εργασίας αυτής που αφορά πρώτιστα στην καθαριότητα και στην ευπρέπεια και νοικοκυροσύνη των πόλεων του Δήμου μας.

Παρόλο που ο κάδος, σύμφωνα με το νόμο, τοποθετείται σε σταθερή θέση έξω από το Ζαχαροπλαστείο επί της Κηφισιάς 322, οι υπάλληλοι του Δήμου μετά την εκκένωση του κάδου τον σπρώχνουν να κατηφορίσει την ράμπα, αντί να τον τοποθετήσουν στην σταθερή του θέση, με αποτέλεσμα να προξενούν ζημίες σε παράπλευρο τοιχίο και στον ίδιο τον κάδο.

Εμείς πιστεύουμε ότι η μεν Διεύθυνση Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας, θα πρέπει να παρέμβει άμεσα και να φροντίσει να σταματήσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές από πλευράς των αρμοδίων υπαλλήλων της.

Οι υπάλληλοι αυτοί θα πρέπει να σκεφθούν ότι μέσα στην βαθιά οικονομικοί κρίση που μας μαστίζει αυτόν τον καιρό, άλλοι άνεργοι φίλοι και γνωστοί των, εάν κατόρθωναν να είχαν την ευτυχία να έχουν και αυτοί μια θέση εργασίας, θα πρόσφεραν κατά πάσα πιθανότητα μια πολύ πιο προσεγμένη ποιότητα εργασίας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here