ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40

0
183

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας κατέθεσε στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων, στη Νέα Ερυθραία.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, των Προσκόπων Κηφισιάς, εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου μας.

Για την Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης. Στεφάνι κατέθεσε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς Πέτρος Τσιλιγκίρης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Τον συντονισμό των εκδηλώσεων επιμελείται η Δημοτική Σύμβουλος- Εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων κα Ζέτη Κασιμάτη, με την βοήθεια της υπαλλήλου κας  Έφης Κολέκα. Τελετάρχης στην κατάθεση στεφάνων ο  Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» κ. Παναγιώτης Πάλλης.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ, από μαθητές, μαθήτριες και εκπροσώπους συλλόγων.

Για τη Δημοτική Ενότητα Εκάλης, στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης Πέτρος Σφηκάκης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Τον συντονισμό των  εκδηλώσεων επιμελείται η Δημοτική Σύμβουλος- Εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων κα Ζέτη Κασιμάτη, με την βοήθεια της υπαλλήλου κ.  Έφης Κολέκα. Τελετάρχης στην κατάθεση στεφάνων ο  Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» κ. Παναγιώτης Πάλλης.

ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ τίμησαν την μνήμη των ηρώων του Έπους του 40.

Στο πλαίσιο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, οι παιδαγωγοί και τα παιδιά των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς τίμησαν την μνήμη των ηρώων του Έπους του 40.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ευάγγελος Αυλήτης, ο Προϊστάμενος των Παιδικών Σταθμών Γιάννης Κασιμάτης και η υπεύθυνη του δημοτικού σταθμού στη Μιχλ Αρετή Τσιλβέ.

Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες γιορτές με τα παιδιά να τραγουδούν, να απαγγέλουν ποιήματα και να παρουσιάζουν τις επετειακές δημιουργίες τους.

Σε κάποιους παιδικούς σταθμούς πραγματοποιήθηκαν και παρελάσεις στον αύλειο χώρο με τα μικρά παιδιά να κρατούν με υπερηφάνεια την Ελληνική σημαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here