Τι φοβάται η ΝΔ από μία αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη;

0
445

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιογλου σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκ νέου, μετ’ επιτάσεως, το αίτημα για διεξαγωγή τηλεμαχίας ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πέραν του debate μεταξύ  των πολιτικών αρχηγών,  το οποίο και συμφωνήθηκε.

Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, η ΝΔ “αρνήθηκε κατηγορηματικά τη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη”.

Η εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει ότι η στάση αυτή της ΝΔ γεννά ερωτηματικά και αναφέρει συγκεκριμένα:

“Τι ακριβώς φοβάται η αξιωματική αντιπολίτευση από μία τέτοια αντιπαράθεση; Υπάρχουν πράγματα που θέλει να κρύψει από το πρόγραμμά της;

Και τι, τελικά, το αρνητικό υπάρχει στη διεξαγωγή μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης μεταξύ δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως συνέβαινε και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα μας”.

Και καταλήγοντας, η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει ότι  “αυτά είναι ερωτήματα που απευθύνονται στη ΝΔ, οφείλουν όμως να προβληματίσουν και κάθε πολίτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να γνωρίζει το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, των κομμάτων που διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here