ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Μιλάτε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο.

0
1639

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ο Πρωθυπουργός ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής σχολιάζοντας καυστικά το έντονο επεισόδιο που υπήρξε νωρίτερα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Βούτση.

«Μένω άναυδος, δεν έχω ξαναδεί ποτέ παρόμοια συμπεριφορά, όχι αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά πολιτικού αρχηγού, να απευθύνεται με τέτοιο ιταμό και αυταρχικό ύφος απέναντι σε εκλεγμένους βουλευτές. Κύριε Μητσοτάκη έχετε νεύρα… έχετε πολλά νεύρα το τελευταίο διάστημα…

Μια συμπεριφορά που αν οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε νεύρα -γιατί το έχετε ξανακάνει- να διατάζετε εκλεγμένο βουλευτή να περάσει έξω και να απευθύνεστε με αυτόν τον ιταμό τρόπο στον πρόεδρο της Βουλής και να απλώνετε το δάχτυλο.

Αναρωτιέμαι αν είναι τα νεύρα σας ή είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο που νομίζετε ότι η βουλή των Ελλήνων είναι τσιφλίκι που σας κληρονόμησε ο πατέρας σας. Εδώ είναι ο ναός της δημοκρατίας»……είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

Υ.Γ. Με 154 «ναι»  ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2019: Ψήφος και από τον κ. Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων.

Υ.Γ.1. Τσίπρας: Εσείς κάντε επικοινωνία, εμείς θα βγούμε στις αγορές με πολύ καλό επιτόκιο κ. Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here