Τούρκοι Αξιωματικοί αγκαλιά με Τρομοκράτες της Al Qaeda στην Συρία.

0
279

Αξιωματικοί του Τουρκικού Στρατού συναντώνται με ηγέτες της Al Qaeda στο Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.

Η Τουρκία υποστηρίζει και χορηγεί τις Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, καθώς και τις προστατεύει και τις στρατολογεί για να πολεμήσουν τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, τους συμμάχους των δυνάμεων του διεθνούς συνασπισμού, που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος με χιλιάδες νεκρούς πολεμώντας το Iσλαμικό κράτος.

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν νέα εισβολή σε Συριακό έδαφος, έχοντας όμως απέναντί τους αυτή τη φορά ενωμένους τους Κούρδους μαχητές και τον στρατό της Συρίας, ο οποίος θα έχει αεροπορική υποστήριξη από την Ρωσία.

Σύμφωνα με διαρροές από Ισραηλινά μέσα, το Ισραήλ προειδοποίησε σε ανώτατο επίπεδο τις Ηνωμένες Πολιτείες, να εξαντλήσουν κάθε μοχλό πίεσης που έχουν ώστε να απαγορεύσουν στον Ερντογάν να χτυπήσει τους Κούρδους της Βόρειας Συρίας.

Όλα όμως δείχνουν ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να διαπράξει άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μακάρι οι μαχητές της ελευθερίας αυτή τη φορά να τους συντρίψουν.

Δυστυχώς ο Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που νομιμοποίησε την Τουρκική θηριωδία μετά την ανεκδιήγητη δήλωση του στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, όπου χαρακτήρισε την Τουρκία ως «Θύμα Τρομοκρατίας», οπλίζοντας το δολοφονικό της χέρι για να χτυπήσει αμάχους στη Συρία και το Ιράκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here