Το Βίντεο Ντοκουμέντο που τεκμηριώνει τις Ευθύνες Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών.

0
205

Ο Γιώργος Αναβαλόγλου ανασύρει ένα βίντεο του 2019 το οποίο αποκτά τεράστια σημασία, έπειτα από την Εθνική Τραγωδία των Τεμπών.

 

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αυτό το θυμάστε; Ήταν το λεγόμενο πληροφοριακό σύστημα με την ονομασία «ΜΑΖΙ», όπου το Μαξίμου θα γνώριζε τα πάντα για κάθε Υπουργείο. Στις 10/07/19 έγινε η παρουσίαση του και από ότι βλέπουμε σήμερα είχε μεγάλη επιτυχία. Βέβαια κάποιοι ωφεληθήκανε δεν λέω»…

Το βίντεο που τεκμηριώνει τις ευθύνες Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών

Ήταν η χρυσή εποχή, όπου το δημόσιο χρήμα έφευγε σαν υγρός χρυσός σε άγνωστες κατευθύνσεις, για να δομηθεί το περιβόητο επιτελικό κράτος. Με τον Μητσοτάκη πανίσχυρο, και τα θεσμικά αντίβαρα της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος να έχουν καταρρεύσει.

Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ να έχουν μετατραπεί σε υμνητές της εξουσίας, αντί να ασκούν την συνταγματικά επιβεβλημένη κριτική και έλεγχο στους κυβερνώντες. Επιτρέποντας έτσι σε μία εκλεγμένη κυβέρνηση να μεταβληθεί σε ασύδοτο καθεστώς που προκάλεσε την απόλυτη καταστροφή όπως γνωρίζουμε σήμερα.

Έπειτα, άρχισε να ρέει το αίμα των Ελλήνων. Από τα ράντζα του ΕΣΥ, έως τα Τέμπη….

Με τον νόμο για το Επιτελικό Κράτος (ν.4622/2019) δημιουργήθηκε ως «ναυαρχίδα» του Μεγάρου Μαξίμου η Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης. Μεταξύ των άλλων αρμοδιοτήτων (που ορίστηκαν με το π.δ. 98/2020) στην Γενική Γραμματεία Συντονισμού δημιουργήθηκε Ειδική Υπηρεσία η οποία παρακολουθεί με ηλεκτρονικό τρόπο όλο το κυβερνητικό έργο, δηλαδή κάθε αρμοδιότητα υπουργού, έτσι ώστε ο πρωθυπουργός, έχοντας πρωτογενή ενημέρωση, να επισημαίνει στους υπουργούς του σε ποια σημεία το κυβερνητικό έργο καθυστερεί.

Μάλιστα για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και λειτουργεί πάντα Ειδική Γραμματεία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) για την παρακολούθηση και αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου. Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού ορίσθηκε ο Θανάσης Κοντογεώργης και επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Συντονισμού ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Ο Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του, επανειλημμένα είχαν βγει και υπερηφανεύονταν για το ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ώστε το Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υφυπουργός Άκης Σκέρτσος μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούν πού βρίσκεται η πορεία ακόμη και της πιο ασήμαντης Υπουργικής απόφασης προκειμένου να επισημαίνουν στους Υπουργούς κενά και ολιγωρίες.

Σήμερα, ο Μητσοτάκης παριστάνει τον «ανήξερο» για την εθνικη τραγωδία των Τεμπών.

Το ακόλουθο βίντεο όμως, τον διαψεύδει. Δείτε το:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here