Το Βόρειο Αιγαίο στην Αθήνα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΣ – Έδιωξαν την Χρυσή Αυγή.

0
512

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο εσωτερικών κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου.

Παρουσία των Δημάρχων όλων των νησιών καθώς και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, πολίτες με καταγωγή από τα νησιά αυτά διαμαρτύρονται για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

Στην συγκέντρωση βρίσκονται επίσης οι σύλλογοι της Λέσβου στην Αθήνα, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α., ενώ πολλά ξένα και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα καλύπτουν την διαμαρτυρία.

Έδιωξαν Κασιδιάρη και Λαγό

Την εμφάνιση τους στη συγκέντρωση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, έκαναν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Λαγός επιχειρώντας να στήσουν ένα ακόμη ψηφοθηρικό σόου, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν.

Πάρα το γεγονός πως δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, αφού υπενθυμίζεται πως οι δύο υπόδικοι δεν βρίσκονται πλέον μαζί στην ίδια οργάνωση, στάθηκαν ανάμεσα στους νησιώτες.

Αρχικά υπήρξαν ελάχιστοι που συνομίλησαν μαζί τους, όμως ήταν εμφανές πως αμφότεροι ήταν ανεπιθύμητοι για τους περισσότερους από τους συγκεντρωμένους. Τελικά αυτό έγινε ξεκάθαρο όταν με μια από τις ντουντούκες ζητήθηκε «να αποχωρήσουν οι φασίστες από τη συγκέντρωσή μας. Δεν έχουμε καμία σχέση με δολοφόνους».

Η συντριπτική πλειοψηφία του πλήθους χειροκρότησε και φώναξε «Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή» και έτσι μετά από λίγα λεπτά, Λαγός και Κασιδιάρης αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Πηγές: news247, lesvospost

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here