Το γαρ της Θλίψεως γεννά Παραφροσύνη!!

0
587

Η γνωστή «Αυλή» της συκοφαντίας και της Λασπολογίας ξαναχτυπά.

Αυτοί, που με νύχια και με δόντια μάχονται για να επαναφέρουν το καθεστώς του πολιτικού αμοραλισμού, της Αλαζονείας, της  Έπαρσης, της Φιλαυτίας, του Εγωκεντρισμού και της Εκδικητικότητας, ας προσπαθήσουν να Ανυψωθούν στο επίπεδο της Αξιοπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού…εάν δεν τα καταφέρουν, να καταλαγιάσουν και το φθόνο και το πάθος τους, καλύτερα ας σιωπήσουν!!

Η δικαιοσύνη είναι η μόνη λύση και  απάντηση, στη συκοφαντία ότι τηλεφωνώ από απόρρητο τηλέφωνο και  λέω ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Γιώργος Θωμάκος!!

Η προσωπικότητα του Ανδρός Γιώργου Θωμακου, το Ήθος, η Εντιμότητα, η Πραότητα, και η Σεμνότητα του τον καθιστούν αξιαγάπητο στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας, σε τέτοιο βαθμό που ουδεμία στήριξη πολιτικού φορέα κρίνεται αναγκαία για να αλλάξει την δυναμική που αναπτύσσει από την εκτίμηση των δημοτών του!!

Οι «Αδύναμοι» ας ψάξουν στηρίγματα…

Σας καλώ, λοιπόν, άμεσα να ζητήσετε συγγνώμη εάν έχετε το ηθικό πολιτικό ανάστημα αποσύρετε τα συκοφαντικά προβοκατόρικα σχόλια από τους τοίχους των προφίλ σας και  να υπηρετήσετε επιτέλους την Οδό της Αλήθειας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here