Το γελοίο επιχείρημα «όλος ο κόσμος τους λέει Macedonia»!

0
282

Ε, ναι. Και όλος ο κόσμος αποκαλεί «Παλαιστίνη» τα Παλαιστινιακά εδάφη, αλλά το Ισραήλ….ΟΧΙ ! Επιμένει να τους αποκαλεί «Παλαιστινιακή αρχή» (Palestinian Authority). Λέτε να υποχωρήσουν, επειδή «όλος ο κόσμος τους λέει Παλαιστίνη και τους βλέπει ως κράτος;».

Μπορεί όλος ο κόσμος να τους βλέπει ως κράτος, το Ισραήλ όμως λέει αδιαπραγμάτευτα ΟΧΙ κι έτσι κανείς δεν τολμάει να τους αναγνωρίσει ως κράτος.

Θα αντιγράψουμε επιτέλους τους μεθοδικούς εβραίους σε κάτι; Οι άνθρωποι μας δείχνουν συνέχεια το δρόμο (επιμονή) κι εμείς κοιτάμε το φεγγάρι….

Δεν πάνε να λέει όλος ο πλανήτης όπως θέλει τη ΦΥΡΟΜ; Ο Νορβηγός κι ο Χιλιανός, δεν ενδιαφέρονται για το ζήτημα της ονομασίας, δεν είναι δικό τους θέμα, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Στοιχειώδης αξιοπρέπεια επιβάλει να μην πέσουμε στα 4 και στους Σκοπιανούς! Εμείς θα τη λέμε για πάντα ΦΥΡΟΜ….ΦΥ-ΡΟΜ!…..Φ-Υ-Ρ-Ο-Μ. Τόσο απλά. Μια λεξούλα.

{videobox}t2eg8LtnmGM{/videobox}

Kαι τέλος: ΟΧΙ, δεν τους λέει «όλος ο κόσμος»…..Macedonia! O OHE τους λέει «The Former Yugoslav Republic of Macedonia». Δείτε το στο «T» πατώντας ΕΔΩ…..

Υ.Γ. «Το όνομα Μακεδονία» του Στάθη……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here