Το ΔΝΤ τορπιλίζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα!

0
251

Η υπόδικη Λαγκάρντ τορπιλίζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα, δικαιώνοντας τις υποκλοπές που αποκάλυπταν το σχέδιο του ΔΝΤ για κωλυσιεργίες με στόχο την πρόκληση ασφυξίας.

Μπορεί τα επίσημα στοιχειά της Eurostat να δικαιώνουν τις ελληνικές θέσεις και να εκθέτουν τις θεωρίες του ΔΝΤ, μπορεί σχεδόν σύσσωμη η Ευρώπη να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, ακόμα και ο Ομπάμα να κάνει μια πρωτοφανή δήλωση στήριξης, το ΔΝΤ όμως συνεχίζει το καταστροφικό του έργο!!

Το γιατί, το εξηγούμε από το 2010. Το ΔΝΤ ειναι ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που θησαυρίζουν κάθε φορά που αυτό «επεμβαίνει» σε μία χώρα.

Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, το ΔΝΤ κυριολεκτικά σώθηκε και απολαμβάνει δισεκατομμύρια κερδών, οπως φυσικά και τα όρνεα που το συνοδεύουν.

Διοικητές του ταμείου ορίζονται πάντα εκβιαζόμενοι, όπως ο Στρως Καν ή η Λαγκάρντ, προκειμένου να υπηρετούν πειθήνια τα συμφέροντα αυτά και να απενεργοποιούνται πάραυτα εάν προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Όπως έγινε στην περίπτωση Στρως Καν.

Και εδω αρχίζει το ύποπτο και ενδιαφέρον της υπόθεσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη μιας κουστωδίας ντόπιων εκβιαζόμενων πολιτικών για να παραδίδουν την χώρα αμαχητί στις ορέξεις του ταμείου.

Η Λαγκαρντ λοιπόν που εκβιάζει το μισό πολιτικό σύστημα μέσω της λίστας, απλώς έδινε εντολές τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι το ΔΝΤ ανέχθηκε το σκάνδαλο Παπανδρέου-Βενιζέλου-Σαμαρά με τον Σάφα ή με τις μαλτέζικες στοιχηματικές εταιρείες, διευρύνοντας έτσι τα επιχειρήματα εκβιασμών που διέθετε. Πλέον έχει αποκαλυφθεί η εμπλοκή των ανωτέρω στην λίστα.

Ο κύριος Μητσοτάκης όμως με ποια λογική παίρνει αναφανδόν το μέρος του ταμείου μαχαιρώνοντας την χώρα του; ΜΗΠΩΣ είναι επικίνδυνα αφελής ή εκβιαζόμενος;

Υ.Γ. Υπόδικη η Λαγκάρντ για ξέπλυμα 400.000.000 ευρώ στο σκάνδαλο Tapie!

Υ.Γ.1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ εκβιάζει τον Τσακαλώτο για τα πρόσθετα μέτρα, με έγγραφο που φέρει την υπογραφή Σαμαρά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here