Το εμβληματικό εστιατόριο Νάρκισσος.

0
1224

Είμαστε εγγόνια και δισέγγονα Σμυρνιών προσφύγων, με συνάμα αίμα αρκαδικό. Διαπιστευτήριά μας είναι το μεράκι μας για το καλό φαγητό και η εργατικότητά μας.

Ως επιχείρηση, η πορεία μας λίγο-πολύ γνωστή από το 1947. Χαρακτηριστικό, από τους ιδρυτές μας Παναγιώτη και Άννα Κανάκη, σταθερά έως τις ημέρες μας η τόλμη.

Η αναβίωση του Νάρκισσου μετά από σχεδόν μια δεκαετία ερειπίων, μέσα στην οικονομική ύφεση των αρκετών τελευταίων ετών της χώρας με το αβέβαιο μέλλον ήταν για πολλούς μια καθαρή τρέλα. Όχι για εμάς.

Η επένδυση, οικονομική και προσωπική, υπέρογκη ναι και πολλαπλάσια του αρχικού προϋπολογισμού, αλλά το πείσμα μας μεγαλύτερο.

Για όλους του παραπάνω λόγους, ο Νάρκισσος είναι πλέον κάτι περισσότερο από το εμβληματικό για την περιοχή μας εστιατόριο. Ο Νάρκισσος σήμερα συμβολίζει μια ολόκληρη γενιά που δεν πείθεται αλλά μένει, επιμένει, επενδύει, επιχειρεί και πετυχαίνει, ανθίζει, καρποφορεί!

Για την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας και την τιμητική για εμάς την οικογένεια Κανάκη, βράβευση, θερμό ευχαριστώ στον δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο, την Πρόεδρο της κοινότητας Εκάλης κ. Lila Dragona καθώς και σε όσους έχουν συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου, εκ μέρους της ευρύτερης οικογένειας των εργαζομένων του Νάρκισσου.

Καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά σε όλους!

Είμαστε εγγόνια και δισέγγονα Σμυρνιών προσφύγων, με συνάμα αίμα αρκαδικό. Διαπιστευτήριά μας είναι το μεράκι μας για το καλό φαγητό και η εργατικότητά μας. Ως επιχείρηση, η πορεία μας λίγο-πολύ γνωστή από το 1947. Χαρακτηριστικό, από τους ιδρυτές μας Παναγιώτη και Άννα Κανάκη, σταθερά εώς τις ημέρες μας η τόλμη. Η αναβίωση του Νάρκισσου μετά από σχεδόν μια δεκαετία ερειπίων, μέσα στην οικονομική ύφεση των αρκετών τελευταίων ετών της χώρας με το αβέβαιο μέλλον ήταν για πολλούς μια καθαρή τρέλα. Όχι για εμάς. Η επένδυση, οικονομική και προσωπική, υπέρογκη ναι και πολλαπλάσια του αρχικού προϋπολογισμού, αλλά το πείσμα μας μεγαλύτερο. Για όλους του παραπάνω λόγους, ο Νάρκισσος είναι πλέον κάτι περισσότερο από το εμβληματικό για την περιοχή μας εστιατόριο. Ο Νάρκισσος σήμερα συμβολίζει μια ολόκληρη γενιά που δεν πείθεται αλλά μένει, επιμένει, επενδύει, επιχειρεί και πετυχαίνει, ανθίζει, καρποφορεί ! Για την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας και την τιμητική για εμάς την οικογένεια Κανάκη, βράβευση, θερμό ευχαριστώ στον δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο, την πρόεδρο της κοινότητας Εκάλης κ. Lila Dragona καθώς και σε όσους έχουν συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου, εκ μέρους της ευρύτερης οικογένειας των εργαζομένων του Νάρκισσου. Καλή, δημιουργική + παραγωγική χρονιά σε όλους !

Publiée par Νάρκισσος sur Samedi 5 janvier 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here