Το ΚΕΜΜΕ έκοψε την Βασιλόπιτα στη Βίλα Μπότση μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς στις 27/01/2023.

0
188

Το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ), στις 27/1/2023 έκοψε την Βασιλόπιτα στη Βίλα Μπότση μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, που τίμησαν πάνω από 200 άτομα δίνοντας μια ζεστή επιβράβευση για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού, γενικότερα, αλλά και της μικρασιατικής του κατεύθυνσης.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, ο Αρχιμανδρίτης Αθαν. Ντέτσικας, οι Βουλευτές Γ. Κουμουτσάκος και Κ. Ζαχαριάδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Βάρσου και Γ. Μπαλάφας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου, οι αντιδήμαρχοι Μ. Καυγαλάκης, Γ. Σκορδίλης και Σ. Ζαπάντης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ε. Αυλήτης, Γ. Παντελεάκης, Δ. Ανδρεαδάκης, Α. Μακρής, Χ. Λαχανάς, Μ. Σεβδαλή και Ν. Ποντικάκη και   οι Τοπικοί σύμβουλοι Χ. Προβατίδου και Ρ. Ντάλη, ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Β. Ξυπολυτάς, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ.

Επιπροσθέτως μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πολιτευτής Φ. Καρύδας, η Πρόεδρος της «Προνόη» Α. Βαλασοπούλου, ο Λυκειάρχης Ν. Ερυθραίας Π. Σπιθουράκης και μεγάλος αριθμός προέδρων και μελών των συλλόγων Ν. Ερυθραίας και Κηφισιάς.

Στην βραδιά αυτή τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο αείμνηστος πρώην Αντιδήμαρχος της Ν. Ερυθραίας Νίκος Καραφωτίου για το συγγραφικό του έργο πάνω στη λαογραφία της Ν. Ερυθραίας. Την πλακέτα πρόσφερε ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος στον γιο του Θ. Καραφωτίου, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του.

Επίσης, το ΚΕΜΜΕ τίμησε με πλακέτα, την οποία έδωσε ο Αντιδήμαρχος Μ. Καυγαλάκης, την γλύπτρια και ζωγράφο Ντίνα Αναστασιάδου, η οποία προσέφερε στο ΚΕΜΜΕ πέντε πίνακες με θέμα τη Μικρασιάτισσα γυναίκα.

Η εξαιρετική τραγουδίστρια Μήδεια Χουρσουλίδου μαζί με τη Δάφνη Μπινιάρη και την Αρετή Κοκκίνου παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με μικρασιατική μουσική. Επίσης, τα παραδοσιακά κάλαντα της Ερυθραίας τραγούδησαν οι κυρίες του χορευτικού ομίλου της Ν. Ερυθραίας-ΧΟΝΕ.

Τυχερός της πίτας ο αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης.

Το ΚΕΜΜΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας, που φρόντισαν για την τάξη στη στάθμευση των οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here