Το ΚΕΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

0
282

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος στον σύντομο χαιρετισμό του εκτός από τις ευχές για την νέα χρονιά, αναφέρθηκε στο έργο και τις πλούσιες δραστηριότητες του ΚΕΜΜΕ.

Η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κα Έφη Κούτση ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους πολίτες, τους εκπροσώπους των Μικρασιατικών Συλλόγων αλλά και του Δήμου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο εθιμοτυπικό κάλεσμα του Δ.Σ.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με μικρασιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Οι γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου Νέας Ερυθραίας τραγούδησαν μεταξύ άλλων τα Κάλαντα από τα Αλάτσατα «Άγιος Βασίλης». Την επιμέλεια του μελωδικού προγράμματος είχε ο φιλόλογος Θοδωρής Κοντάρας.

Στην κοπή της πίτας του ΚΕΜΜΕ παραβρεθήκαν επίσης η πρόεδρος του Δ.Σ. Σάντυ Πατρινού, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καυγαλάκης, Σίσσυ Παπασπύρου, Δημήτρης Λιανός και Ζέτη Κασιμάτη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαρία- Χριστίνα Τσιάμα, Πόλυ Αστερίου, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, Γιάννης Παντελεάκης, Χρήστος Καλός, Δημήτρης Μωράκης και Γιάννης Τσαγκάρης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Ρένα Πολίτη, Δήμητρα Δελή και Ευαγγελία Δραγώνα, και οι σύμβουλοι Δημήτρης Χρυσομάλλης και Χρήστος Τσεμπεράς.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here