Το Μαξίμου Κοιμάται! ΝΑΤΟ και Τουρκία αλωνίζουν στο Αιγαίο…της Κύρα Αδάμ

0
276

Αεροπορικά μέσα αναζητούν τα πυρηνοκίνητα Ρωσικά υποβρύχια και εισέρχονται στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέτουν σχέδια πτήσεως, «κουρελιάζοντας» την Εθνική μας κυριαρχία.

Η πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, μεσούντος του πολέμου στην Ουκρανία, είναι ανύπαρκτη και καθίσταται επικίνδυνη, διότι επιτρέπει στην Τουρκία –που είναι η μοναδική νατοϊκή χώρα που δεν έχει επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία-να αλωνίζει μαζί με άλλες νατοϊκές δυνάμεις στη Μεσόγειο και εντός του FIR Αθηνών, ψάχνοντας όλοι μαζί παρέα να βρουν τα τρία πυρηνοκίνητα Ρωσικά υποβρύχια.

Η απουσία της Ελλάδας ισχυροποιεί τη «Γαλάζια Πατρίδα» του Ερντογάν, δεδομένου ότι στη Μεσόγειο και εντός του FIR Αθηνών οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ανύπαρκτες, με την κυβέρνηση να παριστάνει τον παρατηρητή από την κορυφή του Ολύμπου.

Μπάτε σκύλοι…

Το Μαξίμου κοιμάται! ΝΑΤΟ και Τουρκία αλωνίζουν στο Αιγαίο

Στις 23 Μαρτίου 2022 τέσσερα αεροπορικά μέσα χωρών του ΝΑΤΟ, ένα Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας, που απογειώθηκε από το Ντάλαμαν, ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας των ΗΠΑ και ένα του Καναδά, που απογειώθηκαν από τη Σιγκονέλα της Ιταλίας, και ένα ελικόπτερο του 6ου Στόλου αλώνιζαν στη Μεσόγειο, για να εντοπίσουν τα τρία Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια, καθ’ όσον αυτά συνιστούν απειλή για τα αεροπλανοφόρα ΗΠΑ-Γαλλίας.

Και τούτο διότι είθισται, όταν υπάρχουν αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο, σε μόνιμη βάση να υπάρχουν τρία Ρωσικά υποβρύχια και Ρωσικά πλοία για να τα παρακολουθούν και για παν ενδεχόμενο.

Πέραν αυτών, στην ίδια περιοχή δύο αντιτορπιλικά της Τουρκίας και πλείστα άλλα νατοϊκών χωρών, όλα μαζί, αλώνιζαν στη Μεσόγειο και συνεργάζονταν με τα τέσσερα προαναφερθέντα αεροπορικά μέσα.

Μοναδική απούσα από τις επιχειρήσεις αυτές, η Ελλάδα, με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να ετοιμάζεται τις ίδιες ημέρες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με στόχο την προβολή της.

Τα επίσημα στοιχεία

Για όλα αυτά επισημαίνονται τα ακόλουθα, όπως καταγράφονται σε επίσημα ελληνικά, τουρκικά, νατοϊκά και διεθνή στοιχεία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here