Το ΜΕΓΑ Προεκλογικό Ατόπημα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Χιωτάκη!!

0
1615

Η Ανθή  Ξενάκη‎….κόρη του Αντώνη Ξενάκη.

Εκτενής συζήτηση και διάλογος έγινε,  σε πρόσφατη προεκλογική ομιλία του κ. Χιωτάκη, με τους κατοίκους της Νέας Ερυθραίας για το θέμα που υπερίπταται πολύ πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και αφορά την διαφθορά και τις οικονομικές ατασθαλίες της Δημαρχίας Χιωτάκη, στη Νέα Ερυθραία.

Κάποιος δημότης μάλιστα έκανε ευθεία ερώτηση στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Χιωτάκη για το «Περιστατικό με την UNIK – Ξενάκης» – την μοιραία πράξη αυτοκτονίας του Αντώνη  Ξενάκη, πρώην Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας επί Δημαρχίας Χιωτάκη.

Ο κ. Νίκος Χιωτάκης  απαντώντας,  έκανε εκτενή αναφορά στην υπόθεση UNIK  και πως οδηγήθηκε στη σφράγιση του καταστήματος αλλά και στις μετέπειτα αθωωτικές αποφάσεις από τις μηνύσεις των ιδιοκτητών.

Συγκεκριμένα ανάμεσα σε άλλα τόνισε:

«Καμία καταγγελία, καμία καταδίκη, καμία δίωξη μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει για την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος. Όποιος έχει στοιχεία να προσφύγει στον εισαγγελέα. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η συκοφαντία»!!

«Ο Αντώνης Ξενάκης υπέστη τεράστια πίεση και ήθελε να πάρει επάνω του κάθε κατηγορία»…..είπε ο κ. Νίκος Χιωτάκης και συνέχισε:

«Αυτό ανέφερε και στο γράμμα που άφησε στη τσέπη του ζητώντας συγγνώμη γιατί έμπλεξε εμένα τον ίδιο στην υπόθεση!! Αυτό το γράμμα του το παρουσίασε ο αστυνόμος που διερεύνησε τα αίτια της αυτοκτονίας!!……»

Η Ανάρτηση / Απάντηση της  Ανθής  Ξενάκη‎ στο FB.

Σε  ανάρτηση της  Ανθής  Ξενάκη‎ στο FB στις 31 Μαρτίου 2019 στις 11:30μ.μ., κόρη του Αντώνη Ξενάκη,  απάντησε, με βάση την ανωτέρω  προεκλογική ομιλία του κ. Ν. Χιωτάκη, τα ακόλουθα:

«Καλησπέρα! Εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια μου (Οικογένεια Ξενάκη) με βάση την προεκλογική ομιλία του Κύριου Χιωτάκη και την προσωπική αποχή μας επί του τραγικού γεγονότος που κληθήκαμε να περάσουμε θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.

Ερωτήθηκε ο Κύριος Χιωτάκης λοιπόν για το συγκεκριμένο συμβάν και αναφέρθηκε στα «στόματα»  όπως ειπώθηκε στην αίθουσα αρχικά σε εκείνους που συζητάνε γι’ αυτό το θέμα πως δεν ασχολούνται με σοβαρά θέματα του τόπου αλλά με κάτι ασήμαντο που προφανώς θεωρεί ότι έγινε!

Στην συνέχεια αναφέρει πως δέχτηκε «booling» ενώ εγώ στο σημείο αυτό θα διαφωνήσω και θα διορθώσω την έκφραση του Κυρίου Χιωτακη «booling» και θα την αντικαταστήσω με την έκφραση «ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ».

Αναφερόμενος στην συνέχεια λοιπόν ο Κύριος Χιωτάκης στον Πατέρα μου παρομοιάζοντας τον σαν «Βασιλάκη Καήλα» ως φτωχόπαιδο λέω λοιπόν ότι μεγάλωσε σε μια αρκετά εύπορη και αξιοπρεπή οικογένεια.

Συνεχίζοντας  θα ήθελα να πω πως δεν υπήρχε λόγος να αναφερθείτε στο γράμμα που είχε αφήσει και να τονίσετε το συγνώμη που ανέφερε, που ποτέ κανείς μας δεν κατάλαβε τον λόγο που το είπε, εφόσον ο πατέρας μου ήταν μόνος του σε όλο αυτό, ίσως όμως να γνωρίζεται εσείς τον λόγο Κύριε Χιωτάκη!

Θα περάσω στην δήλωση της Κυρίας Άννας Κουνέλα και θα πω πως οι γείτονες δεν είναι και συγγενείς που σημαίνει πως υπάρχει μια απλή σχέση και τίποτα παραπάνω για να γνωρίζει εάν εμείς έχουμε πει η δεν έχουμε πει κάτι εναντίον του πρώην Δημάρχου και των συμβούλων του.

Δεν έχουμε κάνει καμία δήλωση, καμία συζήτηση με ανθρώπους εκτός οικογενειακού μας κύκλου.

Τέλος, ο χρόνος του μπαμπά μου πλησιάζει και θα παρακαλέσω πάρα πολύ όλους που αναφέρονται τώρα την δεδομένη χρονική προεκλογική περίοδο αυτή που διανύουμε να μην ακουστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας μου το όνομα του πατέρα μου και αφήστε την ψυχή του να ηρεμίσει και να κριθεί από τον Θεό, όπως ανέφερε και ο Κύριος Χιωτάκης, και όλοι οι άλλοι ας κριθούν από τον κόσμο!

Ευχαριστώ πολύ!!»

Τι κρύβεται όμως πίσω από την ανωτέρω απάντηση;  

Το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χιωτάκης δεν σεβάστηκε την μνήμη του θανόντος  και αράδιασε διάφορες ασύστολες ανοησίες οι οποίες πληγώνουν την «Οικογένεια Ξενάκη»…..είναι ΜΕΓΑ προεκλογικό  ατόπημα.

Επίσης ο κ. Χιωτάκης αδιαφόρησε πλήρως, για το «ασήμαντο», κατά την εκτίμησή του, γεγονός και την συναισθηματική φόρτιση της κόρης  και ολόκληρης  της «Οικογένειας Ξενάκη». Κυρίως την δεδομένη χρονική  περίοδο που πλησίαζε το ετήσιο μνημόσυνου του θανόντος!

Τα συμπεράσματα δικά σας…….Δημότες  Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here