Το Μοναδικό Κόμμα στον πλανήτη που έχει δύο φορές την λέξη «Κίνημα» στον τίτλο.

0
235

Πολλά γράφονται αλλά όλο και πιο λίγες οι προσδοκίες για κάτι καλύτερο μετά και την τελευταία μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ οποίον και ναι μεν επανήλθε στην «μαρκίζα» της παράταξης, αλλά ως συνθετικό ονόματος αυτή τη φορά, αν και ως πρώτο αρκτικόλεξο από τα δύο που το νέο όνομα συνθέτουν.

Τώρα για πιο λόγο η λέξη «κίνημα» υπάρχει και στα δύο από αυτά, δεν έγινε γνωστό. Ίσως για να τονιστεί πως κάτι θα αρχίσει να κινείται στο κόμμα, όπως ο πράσινος ήλιος που πάει κι έρχεται, ανατέλλων ο αρχικός, όμως ο τωρινός τί;

Θα περίμενε κανείς στο συνέδριό τους να γίνει κάποια, έστω και υποτυπωδώς στοιχειώδης αναφορά για το προς τον λαό χρέος του κινήματος, όμως κανείς εκ των ομιλητών δεν το θυμήθηκε! Λες και δεν υπάρχει! Του νέου Προέδρου περιλαμβανομένου, που συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει ότι υπάρχει.

Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει αφού «μαζί τα φάγαμε»! Τι ωραία που ξεχνούν! Όπως και το ιστορικό εκείνο «τρίλογο» θεμέλιο της Δημοκρατίας που λέει: Από τον λαό! Για τον λαό! Προς τον λαό; Και ευλαβικά…δεν τηρείται εκ των τριών το τρίτο και τελευταίο! Τώρα προς τα πού, αντί λαού, δεν μαθαίνουμε.

Όμως και η Νέα Δημοκρατία σαν «καλός μαθητής» δείχνει γρήγορα να μαθαίνει ακολουθώντας!

Και ο λαός να ψάχνεται, για να πληρώνει. Τί άλλο; Κι αυτό όσο ακόμα έχει. Αν έχει. Σύντομα και αυτό θα φανεί. Κατά τα άλλα οι εκλογές θα διεξαχθούν σε δώδεκα μήνες! Ακριβώς!

Γιατί δεν λένε σε πόσες μέρες για περισσότερη «ακρίβεια»; Πάντα χρονική τέτοια. Μην τυχόν και υπάρξει παρεξήγηση καμία.

Υ.Γ. Χαρές και πανηγύρια στη Χαριλάου Τρικούπη για τις νέες μεταγραφές.

Μεγάλες χαρές έχουν στο ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ τόσο για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές διεργασίες, όσο και για τις προθέσεις στελεχών που ετοιμάζονται να συνταχθούν στις τάξεις του.

Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Πανούση, ο οποίος μάλιστα θα συμμετέχει σε θεματική του κόμματος που αφορά στην Ασφάλεια (καθώς ήταν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη) στο Συνέδριο που θα ξεκινήσει σε δυο βδομάδες.

Το παρών στο Κλειστό του Φαλήρου θα δώσει και ο πρώην Ευρωβουλευτής  με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας  Χρυσόγονος, ενώ η Κωνσταντίνα Αδάμου, που παραιτήθηκε με αιχμές από το ΜέΡΑ25 έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ψήφισε στις εσωκομματικές. Η «μεταγραφή» της αναμένεται να δημοσιοποιηθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των συντρόφων.

Υ.Γ.1. Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει για τον Νίκο Ανδρουλάκη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here