Το ξέσπασμα της Ρένας Δούρου για τις φωτιές!

0
173

Σκληρή απάντηση της Ρένας Δούρου, η οποία βρίσκεται στα μέτωπα της φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική, στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται», γράφει η κ. Γεννηματά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, απαντά η κυρία Δούρου και στη συνέχεια θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα:

Που είναι η κ. Γεννηματά; Ζήτησε να ενημερωθεί από την κ. Δούρου και δεν τη βρήκε;

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά η κ. Γεννηματά, θα είχε μάθει ότι από την πρώτη στιγμή η Δούρου έστειλε υδροφόρες, χωματουργικά οχήματα και ζητούσε να κηρυχθεί (όπως και έγινε) ο Δήμος Ωρωπού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η κ. Γεννηματά ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει ούτε ζήτησε να μάθει.

Η κ. Δούρου στέλνει υδροφόρες, οχήματα και ζητά κήρυξη Ωρωπού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η κ. Γεννηματά συγγράφει Δελτία Τύπου…

Δεν έβαλε μυαλό το ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς. Και τον περασμένο Δεκέμβριο, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Πάλι «Δούρου εξαφανισμένη, που είναι, κλπ». Και τότε η κ. Δούρου έκανε έργο και δεν έκλεισε ούτε ένας δρόμος στην Αττική. Αυτό δεν έγινε από μόνο του αλλά με αποφάσεις της κ. Δούρου.

Και τώρα, όπως και τον Δεκέμβριο, η κ. Δούρου ενεργεί, δρα. Η κ. Γεννηματά, όπως και τότε έτσι και τώρα: δεν κάνει απολύτως τίποτε, καταλήγει η Ρένα Δούρου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής είναι άυπνη από την Κυριακή, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να βγει στα κανάλια θεωρώντας ότι οι στιγμές δεν προσφέρονται για «εικόνα».

Ωστόσο, το διαδικτυακό παρακράτος των τρολ εξαπέλυσε χυδαία επίθεση, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις ότι η Περιφερειάρχης βρίσκεται σε διακοπές.

Τελικά η κ. Ρένα Δούρου εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ δίχως μαύρισμα διακοπών και απαίτησε την ελάχιστη πολιτική σοβαρότητα από εκείνους που κάνουν διαδικτυακή αντιπολίτευση από τις ξαπλώστρες.

«Από την πρώτη στιγμή με εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής κηρύχθηκε ο Δήμος σε έκτακτη ανάγκη πράγμα που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε ακόμα και στη στέγαση των συμπολιτών μας που έχουν βρεθεί χωρίς σπίτι.

Αμέσως στείλαμε 16 υδροφόρες και 7 βαριά μηχανήματα έργου που αυτή τη στιγμή έφτασαν τον αριθμό των 26» τόνισε η κ. Δούρου απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς όλους και όλες «να σταματήσουν τα τιτιβίσματα και τα δελτία τύπου και τα ποσταρίσματα».

«Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιος δεκαετιών, τους πυροσβέστες που επιχειρούν άυπνοι τόσες μέρες, σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της πολιτικής προστασίας που δουλεύουν άοκνα τόσες μέρες» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας «όταν επιχειρούμε σιωπούμε, δελτία τύπου από ξαπλώστρες στα νησιά και κομματικά γραφεία, αν κάποιος δεν μπορεί να τα διαβάσει κοιτώντας στα μάτια τους άντρες της Πυροσβεστικής. Να μην τα γράφει».

Ήρθαμε για να σημάνουμε τη διαδικασία της πρόληψης δήλωσε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου από το Πεντελικό Όρος τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια Αττικής στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας».

Δείτε τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου στην ΕΡΤ:

{videobox}FCntjqvUfWA{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here