ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΨΥΧΑΡΗ-ΤΣΑΤΑΝΗ: Αποκάλυψαν την μεθόδευση για να θάψουν την μεγάλη ληστεία!

0
232

Το Βήμα της Κυριακής στην προσπάθεια του να εκβιάσει την δικαιοσύνη και τον Παπαγγελόπουλο, αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο συγκάλυψης του σκανδάλου που κλόνισε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ψευδέστατα ότι στην συνάντηση με τους Κύπριους εισαγγελείς, η Τσατάνη «πέταξε έξω τον Παπαγγελόπουλο που επιχείρησε να….. παρέμβει»!

Η αλήθεια όμως είναι ότι στην διακρατική αυτή συνάντηση όφειλαν να παρευρίσκονται οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ! 

Η Τσατάνη λοιπόν, που περιέργως βρέθηκε επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς στην επίμαχη συνάντηση, απαγόρευσε στους υπηρεσιακούς να παρευρεθούν!

Αυτοί με την σειρά τους, ενημέρωσαν τον Παπαγγελόπουλο καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί πρωτοφανή μεθόδευση. Ο Παπαγγελόπουλος αντίθετα με τους ισχυρισμούς, δεν επιχείρησε παρέμβαση παρότι θα μπορούσε, θεωρώντας αδιανόητο να υπήρχε δικαστικός λειτουργός με τέτοιο θράσος, καταλογίζοντας απλή άγνοια.

Σήμερα, όλοι γνωρίζουμε γιατί έγινε η συγκεκριμένη μεθόδευση. Οι ψευδείς ισχυρισμοί της Τσατάνη για την εμπλοκή Παπαγγελόπουλου αποδεικνύονται πολύ απλά:

Εάν είχε γίνει το επεισόδιο που περιγράφει η Τσατάνη, πως ζητούσε μετά «βοήθεια» από τον Παπαγγελόπουλο, μήνες μετά το συμβάν; Λογικά θα έπρεπε να τον αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι!

Και εδώ αρχίζουν τα καταιγιστικά ερωτήματα που αποκαλύπτουν ένα θρασύτατο σχέδιο συγκάλυψης που πλέον θα απασχολήσει την Ελληνική δικαιοσύνη:

Τι συμφωνήθηκε με τους Κυπρίους σε εκείνη την συνάντηση αλλά δεν τηρήθηκε δολίως από την πλευρά της Τσατάνη, όπως αποδεικνύεται σήμερα; Τηρήθηκαν πρακτικά και αν όχι γιατί;

Δεν φτάνει δηλαδή που απαγόρευσε την είσοδο στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, εάν δεν κρατήθηκαν και πρακτικά σημαίνει ότι η κυρία δεν ήθελε να υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την συνάντηση. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος νομικός για να αντιληφθεί πως χαρακτηρίζεται αυτός που δεν θέλει ούτε μάρτυρες, ούτε αποδεικτικά στοιχεία.

Γιατί άραγε στην εν λόγω συνάντηση ήταν η κυρία Τσατάνη επικεφαλής και όχι ο αρμόδιος εισαγγελέας; Προφανώς για τον ίδιο λόγο που η Τσατάνη καταχρηστικά κράτησε την υπόθεση στα χέρια της αντί να την επιστρέψει στην εισαγγελία διαφθοράς ως όφειλε. Για να την βάλει στο αρχείο, την ίδια στιγμή που η έντιμη ανακρίτρια Ευαγγέλου την κρατούσε ανοιχτή!

Τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην βουλή και είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις, στην κατεύθυνση που περιγράψαμε.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΑΡΧΕΙΟ», αλλά οι απατεώνες της διαπλοκής. Που τώρα θα πρέπει λογοδοτήσουν.

Πηγή: olympia.gr

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here