Το Παρακράτος των Υποκλοπών!

0
197

Η αναφορά του Πρωθυπουργού στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων του 2016, έμοιαζε περισσότερο με «απονενοημένο διάβημα».

Εάν στελέχη του ΣυΡιζΑ δεν ήταν «μπλεγμένα» με άμεσα Εμπλεκόμενο στις συγκεκριμένες Υποκλοπές, η αναφορά αυτή του Πρωθυπουργού θα έπρεπε να είχε ήδη προκαλέσει την επίσκεψη της ηγεσίας της Αντιπολίτευσης στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να απαιτήσει την Δικαστική Συνδρομή από τις ΗΠΑ, όπου και κρατείται ο φυσικός αυτουργός αυτής της υπόθεσης που συνιστά Κατασκοπεία κατά της Ελλάδας.

Όποιος έγραψε το συγκεκριμένο εδάφιο στην ομιλία του Πρωθυπουργού, προφανώς έχει προσγειωθεί εσχάτως στο Μέγαρο Μαξίμου. Και σίγουρα δεν γνωρίζει τον Νοσηρό Εγκέφαλο που από τα τέλη του 2015 καθοδήγησε τον κ. Μητσοτάκη στον ολισθηρό δρόμο του παρακράτους.

Η πραγματικότητα λοιπόν για το Σκάνδαλο των Υποκλοπών είναι πιο νοσηρή, ακόμα και από τις αποκαλύψεις που θα έρθουν σε λίγες ώρες στο φως της δημοσιότητας και θα αποτελέσουν το «χαλί» που θα οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

Οι πρόσφατες εξελίξεις είναι απλώς η συνέχεια του Παρακράτους που στήθηκε αρκετά χρόνια πριν, προκειμένου να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία, ώστε αυτός με τη σειρά του να εξυπηρετήσει τα σκοτεινά συμφέροντα που τον βοήθησαν για να κατακτήσει την εξουσία.

Το Παρακράτος αυτό λοιπόν έχει έναν σκοτεινό Πρωταγωνιστή, ο οποίος εσχάτως σέρνεται, προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τα φώτα της δημοσιότητας και την δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο ίδιος αποφεύγει μεθοδικά να αναφερθεί σε οποιαδήποτε πτυχή του σκανδάλου των-πρόσφατων-υποκλοπών, πράγμα που προξενεί έκπληξη σε όσους δεν τον γνωρίζουν καλά.

Και όμως, είναι αυτός που έχοντας πρόσβαση στα άδυτα νευραλγικής υπηρεσίας, κατάφερε να εκμαυλίσει πρόσωπα ακόμα και σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο και να τα μετατρέψει σε. «Γενίτσαρους» έναντι των τότε Πολιτικών τους προϊσταμένων.

Μία ενδελεχής έρευνα στον δρόμο του Μητσοτάκη προς την απόλυτη εξουσία, φανερώνει πως ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάσισε την πολιτική του ύπαρξη και επιχειρηματολογία στα αποτελέσματα μίας εκτεταμένης και απεχθούς δράσης ενός παρακρατικού συστήματος.

Μία ανασκόπηση στα γεγονότα του 2016-2019, καταδεικνύουν ότι οι υποκλοπές δεν είναι κάτι που ξεφύτρωσε τα τελευταία τρία χρόνια. Αντίθετα, ήταν το μεγάλο όπλο στην φαρέτρα του Κυριάκου τόσο για να αποδομήσει την προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και για να εξυπηρετήσει βρώμικα συμφέροντα με ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις.

Προϊόντα Υποκλοπών που συνιστούν ακόμα και κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας, μετατράπηκαν σε όπλα στα χέρια του τότε Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το παρακράτος που είχε στηθεί από τον «Νοσηρό Εγκέφαλο», έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί ακόμα και τις προσωπικές στιγμές ανωτάτων πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, διαθέτοντας το παράνομο υλικό στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βουλευτές Συμπολίτευσης αλλά και κομμάτων της Αντιπολίτευσης, υπό την καθοδήγηση του Νοσηρού αυτού Εγκεφάλου, χρησιμοποίησαν προϊόντα κατασκοπείας ακόμα και σε ύψη στις Κοινοβουλευτικές Διαδικασίες, προκειμένου να αποδομήσουν και να εξοντώσουν Πολιτικούς και Μιντιακούς αντιπάλους.

Με την ίδια μέθοδο, παράνομες υποκλοπές εις βάρος Δικαστικών λειτουργών, Υπουργών και άλλων, χρησιμοποιήθηκαν από ελεγχόμενους για βαρύτατα κακουργήματα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει το ρόλο του πολιτικού βραχίονα εγκληματικών οργανώσεων.

Ο μόνος τρόπος για να αποκαλυφθεί αυτό το παρακράτος το οποίο συνιστά μέγιστο κίνδυνο για την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού έθνους, είναι να λειτουργήσει η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη και η επόμενη βουλή να έχει το ηθικό ανάστημα ώστε να οδηγήσει και τους εμπλεκόμενους Πολιτικούς στο Ειδικό Δικαστήριο.

Πρόκειται για μία Λερναία Ύδρα, η οποία δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί με το κόψιμο ορισμένων κεφαλών.

Αλλά θα απαιτηθεί μία Ηράκλειος Επιχείρηση τύπου «Καθαρά Χέρια», όπως έγινε στην Ιταλία, όπου όλες οι Πολιτικές Δυνάμεις θα πρέπει να είναι πρόθυμες να ματώσουν, να κόψουν τα κεφάλια που φύτρωσαν και στους δικούς τους χώρους, ώστε να αποκαλυφθεί και ο αφανής νοσηρός εγκέφαλος, πέραν των εμφανών και συνταγματικά στιγματισμένων «Νοσηρών Ανεγκέφαλων».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος φέρεται ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην Υπόθεση των Υποκλοπών.

Ο κ. Λαβράνος αναφέρεται σε ένα μυστικό ραντεβού στο Λονδίνο με Δημητριάδη και Λαβράνο να μιλούν ουσιαστικά ως…εντεταλμένοι του Πρωθυπουργού.

Επίσης, Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για Ιταλικές ταυτότητες με Ανύπαρκτα Πρόσωπα που εμφανίζονται σε Διοικητικό Συμβούλιο συμφερόντων του Γιάννη Λαβράνου ενώ διερωτάται γιατί εφόσον ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα!…είχε Αστυνομική Προστασία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here