Το παρασκήνιο πίσω από τα «βουβά» πλάνα Τσίπρα-Μητσοτάκη.

0
279

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία ήχου στα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ από την υποδοχή του Πρωθυπουργού στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι περισσότεροι υπέθεταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος. Όμως αποδείχθηκε ότι πίσω από αυτή την…..αφωνία υπήρχε ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. 

Στο ερώτημα τι συνέβη, απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του, ενημερώνοντας ότι τα «βουβά» πλάνα οφείλονται σε αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

“Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κυρίου Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό”. 

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγούσαν πως: 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα εκ του θεσμικού του και μόνο ρόλου, καθώς, όπως είχε ήδη τονίσει, δεν ανέμενε οποιαδήποτε ουσιαστική ενημέρωση από τον πρωθυπουργό. 

Με αυτό το δεδομένο η ΝΔ διεμήνυσε ήδη από χθες στην ΕΡΤ ότι πέραν των πλάνων δεν την ενδιαφέρει και δεν επιθυμεί οποιαδήποτε ηχητική κάλυψη της εν λόγω συνάντησης». 

Πολιτικοί παρατηρητές πάντως διερωτώνται: 

-Ποιο σκοπό εξυπηρετούσαν τα «άηχα» πλάνα ακόμα και αν η συζήτηση ήταν τυπική; 

-Γιατί δεν έπρεπε να υπάρχει καταγεγραμμένη στο αρχείο η συζήτηση;

-Μήπως ο Μητσοτάκης αυτό-λογοκρίθηκε για να γλυτώσει και άλλο διασυρμό λόγω του «επικοινωνιακού» πλεονεκτήματος του Τσίπρα;

Υ.Γ. Σάλος με την απαίτηση Μητσοτάκη να μην υπάρχει ήχος στα πλάνα της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here