Το πειρατικό του captain Κυριάκου…του Κώστα Βαξεβάνη-Documento

0
446

Αφού μιλάμε για πλιάτσικο, ρίξτε μια ματιά στο Documento. Περιγράφει ακριβώς το πλιάτσικο, το ρεσάλτο στο κρατικό χρήμα από την κυβέρνηση και τους φίλους της.

Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει όταν ξεκίνησε η πανδημία, στο όνομα του κορωνοϊού και των αναγκών που δήθεν προκύπτουν, γίνεται αφαίμαξη στο δημόσιο χρήμα, μέσω απευθείας συμβάσεων.

Δεν γίνονται διαγωνισμοί, δεν περιγράφονται πραγματικές ανάγκες, απλώς κάποιος βάζει το χέρι στο μέλι και μετά το γλείφει. Ανάμεσα σε αυτούς που γλείφουν, είναι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και φίλοι υπουργών.

Ο πονηρίδης  Άδωνης Γεωργιάδης αφού προσέλαβε τον φίλο του σε θέση που με βάση το νόμο είναι άμισθη, στη συνέχεια και αφού πέρασαν μήνες, έκανε τη θέση έμμισθη και του έδωσε αναδρομικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ (Διαβάστε Εδώ).

Έτσι μοιράζουν χρήμα κάθε μέρα και στο τέλος θα μας πουν ότι τελείωσε και πρέπει να κοπούν και πάλι μισθοί και συντάξεις.

Η πιο προκλητική υπόθεση είναι η ανάθεση της τουριστικής προβολής της χώρας σε ιδιωτική εταιρεία (ως τώρα αυτό το έκανε ο ΕΟΤ), έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ. Ούτε διαγωνισμός , ούτε διαφάνειες και τέτοιες ατέλειες.

Η ακριβοπληρωμένη εταιρεία χρησιμοποιεί ως σλόγκαν το  Greek Summer is a state of mind (η εξεύρεσή του έχει το οικονομικό αντίτιμο) το οποίο όμως είναι σλόγκαν με το οποίο λανσαρίστηκε η σειρά καλλυντικών της Lancome.

Τέτοια επιτυχία. Στη λογοκλοπή όμως…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here