«ΒΟΜΒΑ» από Πεντάγωνο των ΗΠΑ: Δεν μπορούμε, άνευ αποδείξεων, να επιβεβαιώσουμε όσα έγιναν στη Bucha!

0
204

Για πρώτη φορά, τηρεί αποστάσεις από τους Ουκρανούς!…

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έκαναν την επίθεση οι Ρώσοι!!!

Ο Αμερικανικός στρατός δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει, από Ανεξάρτητη Πηγή, τις Ουκρανικές θηριωδίες από Ρωσικές δυνάμεις εναντίον αμάχων στην πόλη Bucha, ξεκαθάρισε ανώτατος αξιωματούχος άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

«Βλέπουμε τις ίδιες εικόνες με εσάς. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αντικρούσουμε τους ισχυρισμούς της Ουκρανίας για αυτές τις φρικαλεότητες οι οποίες σαφώς προκαλούν ανησυχία»…είπε ο αξιωματούχος ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει όσα έγιναν, αλλά δεν έχουμε λόγο να αντικρούσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς»…ανέφερε.

Σημειώνεται ότι από πλευράς της η Ρωσική πλευρά έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη δολοφονία αμάχων στην πόλη και κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ:

«Τις προάλλες μια άλλη ψεύτικη επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη  Bucha στην περιοχή του Κιέβου αφότου οι Ρώσοι στρατιώτες εγκατέλειψαν την περιοχή σύμφωνα με τα σχέδια και τις συμφωνίες που επετεύχθησαν. Μια ψεύτικη επίθεση οργανώθηκε εκεί λίγες μέρες αργότερα και διακινείται σε όλα τα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Ουκρανούς  εκπροσώπους και τους δυτικούς προστάτες τους».

Υ.Γ. Πούτιν και Ζαχάροβα διέγνωσαν «χονδροειδή» προβοκάτσια πίσω από τις σφαγές αμάχων.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λόγο σήμερα για μια «χονδροειδή και κυνική προβοκάτσια» από τις Ουκρανικές αρχές για την ανακάλυψη πτωμάτων αμάχων στην Bucha μετά την αποχώρηση των Ρωσικών δυνάμεων από την πόλη.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν, ο Πούτιν ανέφερε ιδιαίτερα «την χονδροειδή και κυνική προβοκάτσια από την πλευρά του καθεστώτος του Κιέβου στην πόλη Bucha»…σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Ρώσου προέδρου για αυτή την ανακάλυψη πτωμάτων στην πόλη, που έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα είπε  σήμερα ότι οι εικόνες των πτωμάτων στην πόλη Bucha, για τις οποίες η Μόσχα υποστηρίζει ότι ήταν σκηνοθετημένες, σχεδιάστηκαν για να δικαιολογήσουν την επιβολή περισσότερων κυρώσεων αλλά και για να εκτροχιάσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

Η Ουκρανία κατηγορεί τον Ρωσικό στρατό ότι σφάγιασε τους κατοίκους της Bucha, μιας κωμόπολης έξω από το Κίεβο, την οποία είχαν καταλάβει οι Ρώσοι και την κράτησαν για αρκετές εβδομάδες προτού να αποχωρήσουν.

Δυτικές χώρες έχουν ζητήσει να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τις δολοφονίες αμάχων.

«Αυτές οι φρικτές, εγκληματικά πλαστές (εικόνες) δημοσιεύτηκαν ώστε να δικαιολογηθεί άλλο ένα προαποφασισμένο πακέτο κυρώσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ευρείας κλίμακας απέλαση διπλωματών από διάφορες χώρες…»…πρόσθεσε η Ζαχάροβα στην εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Και επίσης, φυσικά, ώστε να περιπλέξουν, αν όχι και να διακόψουν εντελώς, τις (ειρηνευτικές) συνομιλίες»…πρόσθεσε.

Πληροφορίες από AFP, Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ Μόσχα, Ρωσία.

Υ.Γ.1. Βίντεο με την δολοφονία αιχμαλώτων από Ουκρανούς εγείρει ΜΕΓΑΛΑ  ερωτηματικά για την σφαγή στην Bucha.

Ένα Βίντεο-Σοκ έχει δοθεί στην δημοσιότητα, το οποίο σίγουρα έχει τραβηχτεί από τους ίδιους τους Ουκρανούς. Το πώς βρέθηκε στη δημοσιότητα, είναι άγνωστο. Μπορεί να έγκειται στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που διεξάγεται στο περιθώριο του πραγματικού.

Μπορεί να βρέθηκε σε κινητό Ουκρανού αιχμαλώτου που έπεσε στα χέρια των Ρώσων και να το διέρρευσαν οι Ρώσοι. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Στο βίντεο πάντως φαίνεται η διάπραξη εγκλημάτων πολέμου από τους Ουκρανούς, άρα θα πρέπει να είναι τελείως ανεγκέφαλος εάν ήταν Ουκρανός αυτός που το δημοσιοποίησε.

Το σημαντικό σημείο όμως είναι άλλο. Στο βίντεο φαίνεται εκτέλεση αιχμαλώτων οι οποίοι έχουν λευκό περιβραχιόνιο και χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Όπως ακριβώς είναι μεγάλος αριθμός των θυμάτων από την Bucha.

Το ίδιο στυλ της δολοφονίας με χέρια και πόδια δεμένα πισθάγκωνα και λευκό περιβραχιόνιο στο μπράτσο, φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την μαρτυρική πόλη.

Όλες αυτές οι απορίες και οι αμφισβήτησης θα λυθούν πάντως, εάν η Βρετανία σταματήσει να μπλοκάρει την σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας και σχηματιστεί ανεξάρτητη επιτροπή για να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρό:

Υ.Γ.2. Εικόνες απίστευτης θηριωδίας στην Ουκρανία.

Η ουκρανική μυστική υπηρεσία SBU συλλαμβάνει πολίτες στο Ντνιπροπετρόβσκ. Οι ίδιες εικόνες και στο Pavlograd.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here