Το πρωτοσέλιδο χτύπημα της Καθημερινής στον Άδωνη.

0
428

Απίστευτη απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη όταν στριμώχθηκε από δημοσιογράφο με ερώτηση που αφορούσε τα χιονοδρομικά κέντρα.

Το πρωτοσέλιδο χτύπημα της Καθημερινής στον Άδωνη.

Όταν ρωτήθηκε αν τον άδειασε η κυβέρνηση, η απάντηση του ήταν αποθεωτική: Δεν μπορεί να με αδειάσει η κυβέρνηση…«ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Ο Μητσοτάκης ή ο Γεωργιάδης;

Αποκαλυπτικός για το πως λειτουργεί η διαδικασία περί του ανοίγματος των διαφόρων κλάδων της αγοράς. ήταν ο ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Open με τον Άκη Παυλόπουλο, διαψεύδοντας στην ουσία όσα έλεγε ο Γεωργιάδης ότι…αυτός είναι η Κυβέρνηση.

Όπως αποκάλυψε, το Υπουργείο Ανάπτυξης, απλώς εισηγείται κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει το άνοιγμα συγκεκριμένων κλάδων. Τον κύριο λόγο τον έχει η επιτροπή των ειδικών, που κάνει και την τελική εισήγηση στον πρωθυπουργό.

Τέλος, ο πρωθυπουργός είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση είναι δική του, αποκλειστική ευθύνη για το ποιοι κλάδοι θα ανοίξουν.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον ισχυρισμό του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «Αυτός είναι η Κυβέρνηση», όσον αφορά τις αποφάσεις για το άνοιγμα της αγοράς.

Φαίνεται ότι είναι η τρίτη τρύπα του ζουρνά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here