Το «Σύστημα Μητσοτάκη» πλάσαρε τον Μίχο ως Κομματάρχη στον Θεοδωρικάκο!…της Χριστίνας Κοψίνη.

0
204

Από τα πιο σταθερά και ταγμένα στο καθήκον στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας του Πρωθυπουργού σήμερα, ο άλλοτε συνοδοιπόρος μας στα χρόνια της ΚΝΕ έψαχνε εναγωνίως το 2019 κάποια βοήθεια για την κάθοδό του στις Εθνικές Εκλογές.

Καταγγελία – βόμβα της ΕΦΣΥΝ: Το «σύστημα Μητσοτάκη» πλάσαρε τον Μίχο ως κομματάρχη στον Θεοδωρικάκο!

Είχε προηγηθεί η μετάβαση στην άλλη όχθη εδώ και χρόνια και είχε αποδειχθεί άξιος για υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χωρίς ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό, αλλά έχοντας την απόλυτη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδέχτηκε την πρότασή του να πλαισιώσει τα ψηφοδέλτιά του και έπρεπε, με κάποιο τρόπο, να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης.

Έσπευσε λοιπόν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και ζήτησε βοήθεια για την προεκλογική του καμπάνια. «Εγώ δεν έχω μηχανισμό»…τους είπε κι αυτοί αμέσως του υπέδειξαν τον κατάλληλο άνθρωπο.

Και ο καταλληλότερος για να του βρει κόσμο, να του οργανώσει μαζώξεις σε σπίτια και μαγαζιά και να φροντίσει την προβολή του, δεν ήταν άλλος από τον κατηγορούμενο για εκμετάλλευση και βιασμό του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό.

«Στον Μίχο θα πας κι αυτός θα τα κανονίσει όλα», του είπαν και ο υποψήφιος βουλευτής και συνάμα παλιός Κνίτης (όπως άλλωστε και οι μισοί από την επικοινωνιακή ομάδα συμβούλων του Κυρ. Μητσοτάκη) ένιωσε επιτέλους να πατά σταθερά στο έδαφος ύστερα από καιρό.

Όντως θα είχε τη βοήθεια ενός πολύ καλού Kομματάρχη. Γιατί ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου ήταν γνωστός και με πολλές διασυνδέσεις κομματάρχης της Ν.Δ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τα Κυβερνητικά και Κομματικά στελέχη όταν κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Αντιπολίτευση για εκμετάλλευση πολιτική της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να σκύψουν το κεφάλι στη γη.

Σωρεύτηκε πολύς εκφυλισμός, σαπίλα και αηδία στο κόμμα τού άλλοτε ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Ας μην επαναλάβουμε τα ονόματα επώνυμων παιδόφιλων στενά συνδεδεμένων με το κυβερνών κόμμα, για τους οποίους τα δικαστήρια εξέδωσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Και πώς να το κάνουμε, δεν είναι όλοι ίδιοι. Όσο για τον παλιό σύντροφο της ΚΝΕ, ας πρόσεχε.

Πηγή: efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here