Το «σύστημα» παίζει τα…..ρέστα του εναντίον του Καμμένου!….. του Ν. Οικονόμου από την Δημοκρατία

0
173

Σε οργανωμένη επιχείρηση που υποκινείται από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες με στόχο να σπάσει η «ενοχλητική» κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., προκειμένου να μπουν στην κυβέρνηση «πρόθυμα» κόμματα, όπως το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ (που θα εξυπηρετούν πλήρως τη μνημονιακή πολιτική των δανειστών), εντάσσεται, όπως φαίνεται, και η υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου, που περιέργως έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου στο twitter έγιναν πρωτοσέλιδο (!) στον γερμανικό Τύπο, παρά το ότι ο Πάνος Καμμένος τις αποδοκίμασε και κάλεσε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα τον υφυπουργό Υποδομών να διευκολύνει την κυβέρνηση με την παραίτησή του (κάτι που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης).

Εφημερίδες

Μάλιστα, πολλές γερμανικές εφημερίδες επιτέθηκαν στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. με αφορμή αυτό το θέμα και παρουσίασαν τη νέα κυβέρνηση ούτε λίγο ούτε πολύ να είναι αποσταθεροποιημένη με το καλημέρα!

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εκ νέου σύμπραξη Καμμένου-Τσίπρα είχε φροντίσει πρώτος ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς να αρχίσει τον υπόγειο πόλεμο, δίνοντας «γραμμή».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μοίρασε ακόμη και non papers, με στόχο την υπονόμευση των ΑΝ.ΕΛ. και την αντικατάσταση τους από το Ποτάμι ή και το ΠΑΣΟΚ, κόμματα για τα οποία επανειλημμένα έχει εκφραστεί θετικά.

Οργανωμένο σχέδιο των ξένων βλέπουν και τα ίδια στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μίλησε για προσπάθεια που γίνεται να «απαξιωθούν οι ΑΝ.ΕΛ. και να χρειαστεί ο κ. Τσίπρας να αλλάξει εταίρο στην κυβέρνηση».

Σαφή υπονοούμενα για οργανωμένη επίθεση αφήνουν οι ΑΝ.ΕΛ. και με επίσημη ανακοίνωσή τους. Αφού καταδικάζουν τα ρατσιστικά στερεότυπα και επιτίθενται στη Ν.Δ. για την ανάμειξη «διάφορων προθύμων στον πολιτικό θόρυβο»…..σημειώνουν: «Ο λαϊκισμός και η κατασκευή εντυπώσεων δεν είναι απλά ότι αποσκοπούν να πλήξουν τη φυσιογνωμία ενός κόμματος ή τη συνοχή μίας κυβέρνησης, αλλά υπονομεύουν την πολιτική ζωή της χώρας».

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τα συγκεκριμένα σχόλια του βουλευτή του. «Αν τα γνώριζα, δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν» επισήμανε.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here