Το Φοβερό Τρέιλερ των παρουσιαστών της ενημέρωσης για την νέα σεζόν του «OPEN»: Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη Ενημέρωση.

0
245

Με ένα τρέιλερ οι παρουσιαστές του τομέα της ενημέρωσης του OPEN είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το τηλεοπτικό κοινό την νέα σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: Όλες οι γυναίκες ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Το OPEN έχει φέτος στο δυναμικό του αξιόλογους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που θα ενημερώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές για όλα τα νέα και τις ειδήσεις της Ελλάδας και του κόσμου.

Ο επικεφαλής των Ειδήσεων και της Ενημέρωσης του OPEN, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, στην πραγματικότητα επεξεργάστηκε την ιδέα ενός συνολικού τρέιλερ για την ενημέρωση με άξονα το βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί το κανάλι από όλα τα υπόλοιπα.

Δηλαδή, την ανεξαρτησία του OPEN και των δημοσιογράφων του, σε ένα περιβάλλον απόλυτα ταυτισμένο με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Με γενικό μότο «Open σημαίνει αδέσμευτη ενημέρωση» (το οποίο εκφωνούν η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και ο Νίκος Στραβελάκης το Σαββατοκύριακο) ο κ. Παναγιωτόπουλος έβαλε τα βασικότερα πρόσωπα των ειδήσεων και των εκπομπών να εκφωνούν από μια λέξη.

Όλο το κείμενο συνθέτει την ενημερωτική ταυτότητα του Open και, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης, απεικονίζεται όλη η ομάδα (ειδήσεων, εκπομπών και αθλητικών).

Και όσοι δεν μιλάνε φαίνονται στα πλάνα του τρέιλερ.

Η ομάδα υπό τον κ. Παναγιωτόπουλο, εργάστηκε για 20 μέρες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ ιδιαίτερο και δηλωτικό της ενημερωτικής σφραγίδας του καναλιού. Μέσα σε 42 δευτερόλεπτα, λέγονται όλα…

Η ενημέρωση θα ξεκινά από νωρίς, πιο συγκεκριμένα από τις 5 και την πρώτη «Καλημέρα» θα την λένε η Χρύσα Φώσκολου μαζί με τον Μάνο Νιφλή.

Την σκυτάλη παίρνουν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Η Λίνα Δρούγκα παραμένει πιστή στο πόστο της στο καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, αντίστοιχα και η Πόπη Τσαπανίδου στο βραδινό.

Το Σαββατοκύριακο στην πρώτη πρωινή ζώνη θα δούμε τους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Σιαδήμα ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναλαμβάνει ο Νίκος Στραβελάκης.

Στην αθλητική ενημέρωση του σταθμού παραμένει η Χριστίνα Βραχάλη.

Η ενημέρωση είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του OPEN, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και φέτος επιστρέφει δυναμικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here