Το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας μεταστεγάστηκε με επιτυχία από την Νέα Ερυθραία στην Νέα Κηφισιά……σε χρόνο ρεκόρ!

0
1941

Μετά από τις άοκνες  προσπάθειες των Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισίας και του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη, μεταστεγάστηκε  με επιτυχία από την Νέα Ερυθραία στην Νέα Κηφισιά το 1ο Δημοτικό.

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ξεκίνησε η λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο κτήριο του ΙΕΚ στη Νέα Κηφισιά και οι 280 μικροί μαθητές  βρήκαν στέγη!……σε ένα σύγχρονο σχολείο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Κηφισιάς πραγματοποιήθηκαν πλήθος εργασιών και τροποποιήσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 05/10/18, ούτως  ώστε να εξασφαλιστούν άριστες συνθήκες για τους  μαθητές οι οποίοι φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Με ενέργειες του Δήμου Κηφισιάς διαμορφώθηκαν 12 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα υπολογιστών καθώς και τραπεζαρία η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες του ολοήμερου σχολείου.

Μετά από τις άοκνες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη και των  Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς,  οι απαιτούμενες εργασίες  όπως π.χ. επισκευές δικτύων, αναβάθμιση εγκαταστάσεων, μεταφορά εργαστηρίων, μετατροπή εργαστηρίων σε αίθουσες διδασκαλίας και πολλά άλλα, οι οποίες ξεκίνησαν αρχάς Αυγούστου 2018, αμέσως μετά την μεταφορά  του ΙΕΚ Κηφισιάς στους κατάλληλους διαμορφωμένους χώρους του ΟΑΕΔ…….διεκπεραιώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ!!

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε  ότι ο «προγραμματισμός»  της  μεταφοράς του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας και οι εργασίες της  έγκαιρης  διαμόρφωση των χώρων του ΟΑΕΔ για να υποδεχθεί το ΙΕΚ Κηφισιάς, συντονίστηκαν με μεγάλη σχολαστικότητα  από τον Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη.

Επίσης συνέβαλαν, με απαράμιλλο  ζήλο, προκειμένου να γίνουν όλα όσα ήταν απαραίτητα για το κτήριο του ΙΕΚ, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, Αντιδήμαρχος Βαγγέλης  Αυλήτης και η πρόεδρος της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Είναι πραγματικά άξιον απορίας, ΠΩΣ είναι δυνατόν, γνωστή τοπική εφημερίδα, στο εν λόγω  ρεπορτάζ  της,  να επιδεικνύει  ΠΕΡΙΕΡΓΗ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  για  το γεγονός  της πραγματικά μεγάλης συμβολής  του Αντιδημάρχου Μιχάλη Καυγαλάκη,  στην πραγματοποίηση  τουλάχιστον του  90% των εργασιών και τροποποιήσεων που χρειάστηκαν για  να εξασφαλιστούν  άριστες συνθήκες  στην μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας;;

Αναρωτιόμαστε ποίος κινεί τα νήματα πίσω από αυτή την ολοφάνερη ΑΔΙΚΙΑ;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here