Το National Geographic προβάλλει την ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!

0
258

Την ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου διαλαλεί διεθνώς το National Geographic, διοργανώνοντας την περίφημη έκθεση «Οι Έλληνες: από τον Αγαμέμνονα στον Αλέξανδρο», στο ίδιο το Μουσείο του στην Ουάσινγκτον.

Εξαιρετική σύνθεση του N.G. με τον Έλληνα Φίλιππο Β΄….πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο του National Geographic και δακρύστε! Η μεγάλη δικαίωση του Ελληνισμού είναι πλέον καθοδόν! Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα της Μακεδονίας, αναζωογονούν και ανασταίνουν διεθνώς – χάρη στην Θεία Πρόνοια – τον ευσεβή και αδικημένο λαό μας.

{videobox}mb8kVqH0YxQ{/videobox}

Πίσω όμως από τα λαμπρά βίντεο, αφίσες και εκθέματα, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και την χαρά μας, προκύπτει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα: «γιατί άλλαξε έτσι η στάση του αμερικανικού National Geographic»;

Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα της Αμφίπολης, που χάρη στην παλαιότερη πρωτόγνωρη κυβερνητική πολιτική συνεχούς διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους, ταρακούνησαν όλα τα σχετικά ξένα κέντρα και δίκτυα, τα οποία μπροστά στον κίνδυνο παγκόσμιας επιστημονικής λοιοποίησης και καταστροφής τελικά τους κύρους τους – σε περίπτωση εμμονής στην Πλαστογραφία των Σκοπίων – έκαναν στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να ποντάρουν στην ιστορική πραγματικότητα, στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα και όχι στο ψέμα και την σκοπιμότητα της εκάστοτε αμερικανικής – εν προκειμένω – εξωτερικής πολιτικής, η οποία και αυτή με τη σειρά της γυρίζει και μάλιστα από την κορυφή….

Χρυσές μάσκες Μακεδόνων πολεμιστών του Αρχοντικού Πέλλας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΗ

Η διαπίστωση αυτή, που είναι πλέον γεγονός, δικαιώνει απόλυτα και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη, που δήλωνε τότε στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι αδύνατον η υπόθεση να χαθεί!! Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας! Διότι θα είναι αντιληπτά ακόμη και από επιστήμονες με στοιχειώδη μόλις γνώση!…..Είμαι τελικά αισιόδοξος! Ας το καταλάβει ο κόσμος, να αγωνιστεί»!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here