Τράγκας για Χαρδαλιά…στο ACTION 24.

0
392

Γιώργος Τράγκας: «Μας θέλει όλους κλειδωμένους, αλλά η κόρη του κάνει τα ωραιότερα πάρτι!».

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά καλεί σε πάρτι στην παραλιακή…του «flash.gr»

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες» είναι η παροιμία που ταιριάζει στην περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος συχνά πυκνά προβαίνει σε αυστηρές συστάσεις περί ατομικής ευθύνης για τη τήρηση των μέτρων προστασίας προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τι κι αν ο ίδιος τρέχει και δεν φτάνει τις τελευταίες μέρες με τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, o υφυπουργός (γνωστός και ως «Nick Hard»…), φαίνεται ότι δεν υπολόγιζε ότι η βασική παραφωνία θα προέρχονταν από το οικείο του περιβάλλον.

Ο λόγος για τη 19χρονη κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά που έχει εμφανιστεί δημόσια σε περιοδικά Life Style πέρα από τα προσωπικά της Social Media, έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή του ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρόσφατα σήκωσε αντάρτικο, ανακοινώνοντας μέσω Instagram το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί  «Pennarubia»!

Βέβαια υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι. Αφενός δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη για μία πράξη, αφετέρου πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα που προφανώς θέλει και αυτή να ξεσκάσει.

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here