«Τρελοί επιστήμονες το παίζουν Θεοί»! Ξέσπασμα κατά του Φάουτσι για τα πειράματα σε σκύλους.

0
459

Απασφάλισε ο Κυβερνήτης της Φλόριντα-Εξηγήσεις απαιτούν μέλη του Κογκρέσου…

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις ένωσε τη φωνή του με Αμερικανούς νομοθέτες που επικρίνουν τον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Δρ. Άντονι Φάουτσι για τη χρηματοδότηση έρευνας για «επικίνδυνους ιούς» και «απεχθή πειράματα» σε σκύλους.

Στο επίκεντρο είναι οι αποφάσεις του Φάουτσι ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μονάδας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), να επενδύσει κεφάλαια φορολογουμένων των ΗΠΑ σε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν της Κίνας, καθώς και σε σκληρή φαρμακευτική έρευνα χρησιμοποιώντας κουτάβια.

Χαρακτηρίζοντας την έρευνα κέρδους λειτουργίας (σ.σ. ιατρική έρευνα που αλλάζει γενετικά έναν οργανισμό με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες των γονιδιακών προϊόντων) «πολύ επικίνδυνη» και «ανήθικη», ο Ντε Σάντις είπε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να την «κλείσουν», προσθέτοντας: «Δεν μπορείτε να έχετε τρελούς επιστήμονες να παίζουν τον Θεό έτσι».

Για να συνεχίσει ξεσπώντας:

«Και μετά μαθαίνεις τι άλλο κάνουν ο Φάουτσι και το NIH. Κάνουν σκληρά πειράματα σε κουτάβια. Αυτό που έκαναν με αυτά τα κουτάβια είναι εντελώς αηδιαστικό, είναι απεχθές. Αυτό πρέπει να σταματήσει…

Πιστεύω ότι ο Φάουτσι πρέπει να λογοδοτήσει. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι γραφειοκράτες, δεν μπορούν απλώς να τρελαίνονται και να κάνουν ότι στο διάολο θέλουν με δολάρια των φορολογούμενων».

Μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα κράτησαν παρόμοια στάση την περασμένη εβδομάδα, απαιτώντας από τον Φάουτσι να εξηγήσει γιατί ανέθεσε τέτοια πειράματα και να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα που χρηματοδοτείται από το NIAID χρησιμοποιώντας σκύλους.

Οι νομοθέτες σημείωσαν ένα στοιχείο σε ένα τιμολόγιο που στάλθηκε στο πρακτορείο, για μια διαδικασία κατά την οποία οι φωνητικές χορδές των σκύλων κόπηκαν για να τους αποτρέψουν από το να γαβγίζουν ή να φωνάζουν από τον πόνο κατά τη διάρκεια των πειραμάτων!

«Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση των κεφαλαίων των φορολογουμένων», ανέφεραν οι αντιπρόσωποι σε επιστολή τους προς τον Φάουτσι, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν την απόλυσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here