«Τρικυμία» στο MEGA: Οι εργαζόμενοι εναντίον ενός εκ των ιδιοκτητών με σκληρό τηλεοπτικό μήνυμα!

0
398

Με πολύ θυμωμένο τηλεοπτικό σποτ αντέδρασαν οι εργαζόμενοι του MEGA, που ανήκει πλέον σε τρεις πολύ πλούσιους επιχειρηματίες, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, στον Ευάγγελο Μαρινάκη και στον Ιβάν Σαββίδη, για τη συνέχιση της «σιωπής» του Μεγάλου Καναλιού.

Κατηγορούν ειδικά ένα εκ των μεγαλομετόχων, ο οποίος – όπως λένε – δεν θέλει την επαναλειτουργία του. Παρά το γεγονός ότι συγκαταλέγονται στους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα δεν έκαναν τίποτα μέχρι της στιγμής για να τελειώσει το πολύμηνο δράμα των εργαζομένων του Μεγάλου Καναλιού. 

Εκτός του προέδρου του ΠΑΟΚ που εκδήλωσε την πρόθεση του να λάβει μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να επανεκκινήσει το MEGA. 

Η κατάσταση των εργαζομένων – εκτός των περισσότερων δημοσιογράφων που έχουν βρει κάπου δουλειές – οι υπόλοιποι εργαζόμενοι περνούν εξαιρετικά δύσκολα. Και ρωτούν τους εαυτούς τους, πότε θα δεήσουν οι μέτοχοι να κάνουν την επόμενη (ελπιδοφόρα) κίνηση. 

Οι πληροφορίες από τα στρατόπεδα των μετόχων είναι περίεργες και αποπροσανατολιστικές, λένε οι εργαζόμενοι, που έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Έτσι, έκαναν νέα παρέμβαση.

Σε κάρτα που μεταδίδουν αναφέρουν πως παραμένουν απλήρωτοι επί ένα χρόνο, η εταιρεία έχει έσοδα 45 εκατ. ευρώ και περιουσιακά στοιχεία αξίας 100 εκατ. ευρώ και θέτουν το ερώτημα «ποιος δεν θέλει την αύξηση κεφαλαίου». 

Σαφώς υπονοούν ένα εκ των μετόχων τον οποίο δεν κατονομάζουν. Πάντως, η κατάσταση που επικρατεί στο MEGA αλλά και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις είναι ελληνικό φαινόμενο. Σε άλλες χώρες θα είχαν επέμβει οι αρχές υπέρ των εργαζομένων…

Το κείμενο του μηνύματος έχει ως εξής:

{videobox}jSXNK9f2E8g{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here