ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της «Αυτό-διοικητικής Πρωτοβουλία Κηφισιάς».

0
550

Ο συνδυασμός «Αυτό-διοικητική Πρωτοβουλία Κηφισιάς» συνεχίζει κάθετος με τις ανακοινώσεις του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο εν λόγω συνδυασμός, με τα 100 ιδρυτικά μέλη, δεν έχει ακόμη ορίσει «τον» ή «Την» επικεφαλής του. Με έμφαση σε αυτό το «Την», είτε υπάρχει ισχυρή θηλυκή υποψηφιότητα, είτε επιδιώκεται να τονιστεί ότι δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε αρσενικό υποψήφιο!

Στην Κηφισιά υπήρξαν κατά καιρούς γυναικείες υποψηφιότητες όπως π.χ. της κ.  Αγγελικής Συνοδινού, επικεφαλής της τότε Δημοτικής Κίνησης «ΠΟΛΗ ΦΩΣ» η οποία είχε τη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ,  χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει θέση πλειοψηφίας ή μείζονος αντιπολίτευσης.

Βέβαια το φύλο του υποψηφίου είναι το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον ψηφοφόρο. Σημασία έχει «το ήθος, η οραματική ικανότητα και η διαχειριστική επάρκεια», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αυτό-διοικητικής Πρωτοβουλίας.

Την επιστολή υπογράφει ο Γιώργος Δενδρινός, γιός του αείμνηστου Κώστα Δενδρινού, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφήνοντας ένα όνομα ως του πλέον αδιάφθορου συμβούλου. Για το λόγο αυτό είχε αποκτήσει πιστούς οπαδούς αλλά και πιο φανατικούς εχθρούς.

Για να θυμηθούμε και να γνωρίσουμε τον «βετεράνο» των δημοτικών μας δρώμενων εκείνης της εποχής κ. Κωνσταντίνο Δενδρινό!…….πατήστε ΕΔΩ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here