Τσίπρας: Να απαλλαγούμε από το Καθεστώς Μητσοτάκη πριν μας οδηγήσει σε τραγωδίες.

0
219

«Μόνη Δημοκρατική διέξοδος στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία»…τόνισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από το Καθεστώς Μητσοτάκη το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρώτο, το κύριο, το αποφασιστικό, η αρχή για μια άλλη πορεία της χώρας, είναι να τελειώσουμε με αυτό το καθεστώς. Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το καθεστώς Μητσοτάκη, πριν το καθεστώς Μητσοτάκη οδηγήσει σε νέες τραγωδίες»… τόνισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Πριν οι βλάβες που προκαλεί στο σώμα της κοινωνίας γίνουν ανήκεστες. Πριν η παραγωγή της βίας και της σήψης που τη βλέπουμε ήδη να πολλαπλασιάζεται, ενίοτε και με τον πιο απεχθή τρόπο της κακοποίησης παιδιών, γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Να ενώσουμε δυνάμεις με στόχο να επιβάλουμε τη μόνη δημοκρατική διέξοδο στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα: Την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία»…πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και σε αυτό το πλαίσιο ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει μέτωπα ενότητας κι αλλαγής παντού, συντονίζοντας τη δράση του με κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε δημοκρατική πολιτική δύναμη.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στην επερχόμενη εκλογική μάχη της απλής αναλογικής τονίζοντας πως απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά συνασπισμένα τα συμφέροντα που από αυτόν κερδίζουν και τον στηρίζουν, με κάθε τρόπο.

«Οι ερχόμενες εκλογές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το λαό, την πατρίδα, την Αριστερά, την προοδευτική παράταξη.  Γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε μια αναμέτρηση με όρους ισονομίας και ομαλότητας, χωρίς τη χρήση θεμιτών και αθέμιτων μέσων, και του φόβου για τον εκβιασμό της ψήφου. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε απέναντί μας όλο το σύστημα της διαπλοκής, της διαφθοράς και του χρήματος»…είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο αλλά και το μεγαλύτερο όπλο μας. Αρκεί να δουλέψουμε μεθοδικά ώστε να πείσουμε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να προσέλθουν στη κάλπη. Η μάχη μας με την αποχή είναι εξίσου κρίσιμη με τη μάχη με τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

-Με ένα κόμμα αποφασισμένο και ενωμένο.

-Με ένα κόμμα που θα είναι παρόν σε κάθε χώρο που αγωνιά, αγωνίζεται και αναπνέει η κοινωνία.

-Με ένα κόμμα στραμμένο προς τα έξω, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές.

Με τα τρία άλφα στη φαρέτρα μας, την Αντίσταση, την Αλληλεγγύη και την Αλλαγή. Θα πορευτούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να φέρουμε ξανά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατική αναγέννηση της πατρίδας μας»…πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here