Τσίπρας-Φέρνετε το νομοσχέδιο από φόβο για τις κοινωνικές αντιδράσεις που έρχονται.

0
554

«Επιχειρείτε μια αντιδραστική θεσμική τομή με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία, το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη διαδήλωση, στη συγκέντρωση, στη διαμαρτυρία», «που καμία κυβέρνηση δεν διανοήθηκε από τη Μεταπολίτευση», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί να ρυθμίσει πράγματα που αντιστοιχούν στην κοινή λογική και πως, αντίθετα, προσπαθεί «να επαναφέρει διατάγματα του 1971».

Κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «έχει αποφασίσει να ξοδέψει το χρόνο του ως πρωθυπουργός όχι για να χτίσει αλλά για να γκρεμίσει». Να «εκδικηθεί», όπως είπε, μια Ελλάδα «που προχώρησε όταν άφησε πίσω το κράτος της Δεξιάς και τα σύνδρομα της» και την Αριστερά «που είναι ο πολιτικός αντίπαλός της».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Για το νομοσχέδιο «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις»  δείτε το  νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο:

«Η ιστορία των διαδηλώσεων, είναι η ιστορία του κόσμου»

Υ.Γ.1. Σοβαρή καταγγελία Τσίπρα για την «λίστα Πέτσα»

Πριν από λίγο από το βήμα της βουλής ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι η λίστα Πέτσα με τα 20 εκ. δημοσίου χρήματος σε ΜΜΕ «ζήτω-Μητσοτάκηδων» στήθηκε εντός του μεγάρου Μαξίμου και συγκεκριμένα «στο γραφείο που βρίσκεται κάτω από την σκάλα», φωτογραφίζοντας σαφέστατα το γραφείο του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Και για όσους δεν κατάλαβαν, η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «τα λεφτά δεν είναι της οικογένεια σας για να τα μοιράζετε», ήταν άκρως ενδεικτική.

Υ.Γ.2. Τα χάλασαν στη μοιρασιά στη λίστα Πέτσα

Τι γίνεται; Μαθαίνουμε πως κάποιοι…βαρώνοι επιστρέφουν τα χρήματα της λίστας Πέτσα που πήραν από την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι».

Όχι, δεν τους πήρε ο πόνος για το δημόσιο χρήμα. Εάν είχαν πραγματικές ανησυχίες δεν θα είχαν δεχτεί ποτέ να εισπράξουν ούτε 1 € και θα δημοσίευαν δωρεάν τις καταχωρήσεις.

Αντίθετα, αυτό που έγινε είναι ότι τα χάλασαν στη μοιρασιά. Όλοι οι βαρώνοι πιστεύουν ότι «εγώ εξέλεξα τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μόλις είδαν λοιπόν κάποιοι να έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, ανέβασαν πίεση. Και επιστρέφουν τα λεφτά τώρα (έτσι λένε τουλάχιστον) και ασκούν κριτική, με μοναδικό σκοπό να πιέσουν τον Μητσοτάκη. Αυτή είναι η αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here