Πολιτική Τυμβωρυχία: Την ίδια στιγμή που στήνουν πλακέτες για την Marfin, προσφεύγουν στο ΣτΕ κατά της δικαίωσης των συγγενών των δολοφονημένων!!

0
464

Αυτή είναι η «τιμή» στους νεκρούς της Μαρφίν! Αποκαλυπτικά στοιχεία για την Πολιτική Τυμβωρυχία!

Η κυβέρνηση προσφεύγει την 1η Ιουνίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας αναίρεση (!) της δικαίωσης των συγγενών των νεκρών από τα διοικητικά δικαστήρια!

Το Σάββατο η Κυβέρνηση, δια του Πρωθυπουργού, η Πολιτεία, δια της Προέδρου της Δημοκρατίας, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, προχωρούν στην τοποθέτηση «τιμητικής πλακέτας» στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα τρία τραγικά θύματα του εγκλήματος που διαπράχτηκε πριν από 10 χρόνια στο υποκατάστημα της Μαρφίν.

Μετά τα στοιχεία που παρέθεσε ο Νίκος Μπογιόπουλος στο ραδιόφωνο του «Realfm» (Πέμπτη 07/05/2020) για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης και για το γεγονός ότι 20 μέρες μετά την απόδοση…«τιμής», στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου, το Ελληνικό Δημόσιο ζητά την αναίρεση της δικαίωσης των συγγενών των θυμάτων από τα Διοικητικά Δικαστήρια…ας αποφανθεί ο Ακροατής/Αναγνώστης:

Τι είναι «τιμή», τι είναι «σεβασμός», τι είναι «εθνική ενότητα» και τι είναι «πολιτική τυμβωρυχία», «πολιτική σκοπιμότητα», «πολιτική αναίδεια», «πολιτική χυδαιότητα» «πολιτική υποκρισία». Και τι, τελικά, σημαίνουν λέξεις όπως «ντροπή» και «φιλότιμο».

Αποκαλυπτικά στοιχεία στην  εκπομπή των Ν. Μπογιόπουλου-Μ. Κοττάκη στις 07/05/2020:

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here