ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Hybrid Warfare) μυστικών υπηρεσιών πίσω από την σύγκρουση του «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» με το Τουρκικό «εμπορικό»…..του Πάρι Καρβουνόπουλου.

0
210

Ο Υβριδικός Πόλεμος είναι μια στρατιωτική στρατηγική που συνδυάζει στοιχεία συμβατικών πολεμικών επιχειρήσεων αλλά συγκαλυμμένα, καθώς ο υπεύθυνος αποποιείται την ευθύνη.

Ένας υβριδικός αντίπαλος μπορεί να είναι κρατικός ή μη κρατικός ή κάποια δήθεν ΜΚΟ!

Για παράδειγμα εμβολισμός του Ελληνικού πλοίου ήταν «ατύχημα», για το γεωτρύπανο στην Κύπρο έφταιγε η κακοκαιρία, οι χάκερ ήταν «μερικά παιδιά» και στον «ΑΡΜΑΤΩΛΟ» έπεσε το «εμπορικό».

Προβοκάτσια με πράκτορες της ΜΙΤ στήνουν οι Τούρκοι. Η ΜΙΤ, η τουρκική μυστική υπηρεσία, βγήκε «παγανιά» στο Αιγαίο…..

Το επεισόδιο με το τουρκικό εμπορικό πλοίο που «επακούμβησε» με την κανονιοφόρο «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» του ελληνικού στόλου, ήρθε να επιβαρύνει περαιτέρω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να προκαλέσει εκ νέου συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ίδιος ο ΥΕΘΑ και αρχηγοί Γενικών Επιτελείων βρέθηκαν στα υπόγεια του ΥΠΕΘΑ, στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, για να έχουν από πρώτο χέρι εικόνα σχετικά με το επεισόδιο ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Αν και από την πρώτη στιγμή επιχειρήθηκε να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, είναι γεγονός ότι η καχυποψία αλλά και οι πληροφορίες ότι πρόκειται για «συγκεκαλυμμένη επιχείρηση» των Τούρκων επικράτησαν!

Όχι αδικαιολόγητα……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here