Υπέρτατη Πρόκληση! Η επιτομή της τρέλας της Τουρκίας…του Σάββα Καλεντερίδη.

0
218

Τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά με τις κινήσεις της Τουρκίας που δείχνουν υλοποίηση το δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Δεν έχουμε εκπαιδευτεί να ερμηνεύουμε τις κινήσεις της Τουρκίας. Το νέο στοιχείο που θέλουν οι Τούρκοι αφού έθεσαν σε εφαρμογή την υλοποίηση του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Τούρκοι, ότι η Ελλάδα μεταφέρει τεθωρακισμένα σε ελληνικά νησιά είναι προϊόν κατασκοπείας. Είναι μία πρόκληση.

Η Τουρκία δείχνει, ότι δεν λογαριάζει την Ελληνική επικράτεια. Δεν δικαιούμαστε να κάνουμε, ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Οι Τούρκοι έκαναν διάβημα σε Ελλάδα και ΗΠΑ.

Αυτό είναι η επιτομή της τρέλας. Η Τουρκία που έχει όπλα στην κατεχόμενη Κύπρο εγκαλεί την Ελλάδα ότι έχει αμερικανικά όπλα σε Ελληνικά νησιά. Η Τουρκία θέλει να υλοποιήσει το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα.

Να δούμε πως θα απαντήσει η Ελλάδα. Το λάθος μας είναι, ότι δεν απαντήσαμε με σκληρό διάβημα. Ήρθαμε προ ενός τετελεσμένου με την Τουρκία.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www,infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με τον Χρήστο Μιχάλαρο, στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here