Φοβερή επίθεση Γερμανών στον Μητσοτάκη για διαφθορά!…του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

0
273

Προσέξτε το παρακάτω σκίτσο:

Τα σουξέ της Αικατ. Σακελλαροπούλου, ο Παπούλιας, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το κωλόσπιτο , το ΔΝΤ και ο Προκόπης που αρνήθηκε να…

Ποιό είναι το θέμα στο σκίτσο;

Αυτό που ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος κάποτε για να το υποβαθμίσει είχε πει στην «Αυριανή», όπου είχε καθημερινό άρθρο και εκπομπή στον οικείο τηλεοπτικό σταθμό:

«Διάφορες πατσαβούρες, δηλαδή  ο «Ελεύθερος Τύπος», ξεσηκώνει τον κόσμο και συκοφαντούν τον Ανδρέα, τον πιο φτωχό πρωθυπουργό της χώρας για το σπίτι που πήρε φτηνά και με δανεικά από φίλους. Προσπαθούν να τον χτυπήσουν για ένα ανύπαρκτο θέμα, για ένα κωλόσπιτο…»

Το σκίτσο όπως καταλάβατε είναι σχόλιο για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια. Ο αξιοπρεπής Κάρολος, τότε Υπουργός, δεν αρνήθηκε να εμφανισθεί εικονικά ως δανειστής 10 εκατομμυρίων δραχμών, δηλαδή περίπου 28.000 ευρώ σήμερα, ώστε ο Ανδρέας να εμφανιστεί ότι αγόρασε κανονικά και με νόμο του «πόθεν έσχες» το «κωλόσπιτο» αυτό στην Εκάλη, στο οποίο η Μιμή έκανε…6 …κωλομαιζονέτες στη συνέχεια!

Το σκίτσο δεν το έκανε ο «Ελεύθερος Τύπος», αλλά η σοβαρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Πετρουλάκης) επαναφέρει – με τον Παπούλια ακόμα άταφο – αυτό το θέμα, για το οποίο σύσσωμοι μας αποδοκίμαζαν το 1988-1994 και κίτρινους μας ανέβαζαν όλο-κίτρινους  μας κατέβαζαν. Γιατί ρωτούσαμε για το «πόθεν έσχες», το οποίο μετέτρεψαν σε «πόθεν αίσχος» στην πράξη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here