ΧΑΘΗΚΕ Δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ για το Νοσοκομείο Σερρών εξαιτίας πολιτικών παιχνιδιών των Βουλευτών του νομού.

0
212

Το 2015 ένας ομογενής μας από τη Γερμανία που επισκέφθηκε τις Σέρρες, έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Μόλις έγινε καλά θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τον τόπο του και αποφάσισε να προσφέρει μέσω δωρεάς ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αρχικά είπε ότι θέλει να δωρίσει 500.000 ευρώ για να δημιουργηθεί ένα Αίμο-δυναμικό εργαστήριο.

Τα χρήματα δεν έφταναν γι’ αυτό το εργαστήριο και προσφέρθηκε να βάλει άλλες 200.000 ευρώ, για να φτάσει τελικά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, για μια σύγχρονη Καρδιολογική Μονάδα.

Ωστόσο, επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα που «τρώει» τα παιδιά της, το μεγάλο αυτό ποσό έμεινε στα…αζήτητα, παρότι ο ομογενής ξαναγύρισε στις Σέρρες και το επόμενο καλοκαίρι με διαθέσιμα τα χρήματα…

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τους Bουλευτές του νομού Σερρών εκείνης της εποχής και ίσως και από κάποιους γιατρούς και από κάποιους διευθυντές του νοσοκομείου το 2015, που δεν ενήργησαν σωστά»…είπε στο Επιλογές TV ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Αρβανίτης, ο οποίος περιέγραψε και το τι είχε συμβεί.

Και πρόσθεσε:

«Κάποιοι θέλησαν αυτή τη μονάδα που ήθελε να φτιάξει ο ομογενής να την πάνε αλλού, σε κάποιο άλλο νομό. Ο άνθρωπος ήθελε ότι χρειαστεί για να ξεκινήσει η μονάδα να τα πληρώνει αυτός (σ.σ. δεν ήθελε να δώσει σε τρίτους τη διαχείριση των χρημάτων για ευνόητους λόγους). Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάει σε άλλο νομό αυτή η μονάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here