ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ την ησυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Αποκαλύψεις για το Σκάνδαλο Χειμάρα.

0
168

Η νέα καραμπινάτη κομπίνα του Βουλευτή Θέμη Χειμάρα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου χρονιάρες μέρες που είναι.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento, ο Bουλευτής Φθιώτιδας και επιχειρηματίας  από το 2019 που εκλέχθηκε μέχρι και σήμερα, έχει κάνει συνολικά 270 συμβάσεις με δήμους στην περιφέρειά του αλλά και με φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στα χέρια του εισήγηση για διαγραφή του Βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. Άλλωστε εδώ μιλάμε για καραμπινάτη παρανομία, ενώ οι δικαιολογίες που έχει εκφράσει ο Χειμάρας, δεν πείθουν κανέναν.

Αντίθετα δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κυβέρνηση.

Τώρα το «έχει στα χέρια του την εισήγηση», είναι σχήμα λόγου, διότι ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές. Τηλεφωνικά ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την αποκάλυψη της εφημερίδας, που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει, αλλά ήταν διαθέσιμη στο διαδίκτυο για συνδρομητική ανάγνωση.

Άρα τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει όταν γυρίσει από τις διακοπές του. Τώρα θα συνεχίσει να τρώει καλιτσούνια και να κάνει βόλτες με σορτσάκι στο Μαράθι με τα μέλη της οικογένειας, όπως απαιτεί η made USA επικοινωνία.

Υ.Γ. Καρφιά ΣΎΡΙΖΑ-ΠΣ για τα 400.000 ευρώ που παράνομα πήρε βουλευτής της Ν.Δ.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση επισημαίνει ότι το όνομα του εν λόγω Βουλευτή «προστίθεται στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος».

Άλλος ένας «άριστος» πιάστηκε με το δάχτυλο στο μέλι. Αποκαλύφθηκε πως ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας έπαιρνε συμβάσεις με δήμους και άλλους οργανισμούς του Δημοσίου της εκλογικής του και άλλων περιφερειών.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι το όνομα του εν λόγω βουλευτή «προστίθεται στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος», τονίζοντας με νόημα ότι: «το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των Κυβερνητικών Βουλευτών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η αποκάλυψη από το Documento ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων δεν εκπλήσσει πια την κοινή γνώμη. Προστίθεται και αυτός στη μακρά σειρά των Βουλευτών του Κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος.

Αυτή τη φορά πρόκειται για 400.000 ευρώ. Μικροποσό μπροστά στον κύριο Μαραβέγια και στον κύριο Πάτση, στα 8.5 δις των απευθείας αναθέσεων της Κυβέρνησης προς κάθε λογής φίλους της.

Το μόνο που δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει είναι οι απίθανες δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι αθέμιτες πρακτικές τους. Αυτή τη φορά, κατά τον κύριο Χειμάρα, φταίνε οι υπάλληλοι της εταιρείας του που δεν γνώριζαν το «ασυμβίβαστο». Καλή προσπάθεια κύριε Χειμάρα.

Το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών Βουλευτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here